Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    válasz nyunyu #9122 üzenetére

    Renault NC1-et én is hajtottam egy darabig de aztán egyik meccsre beadott kettőt és belefutottak a vesztükbe, de kis tierben vadászgatni talán tényleg a T18 a legjobb, nagy ágyú, aranylőszer és max 2 lövésből fekszik mindenki, tier1 akár 1ből is.

    D1et sokáig hajtottam én is, meg azt a nyomorult AT15öt, az valami mesés, de úgy lett meg, hogy himmelsdorfon fent a templom mellől néztem le a térre, az AT15 rambo módba kapcsolt és bement a tér közepére, le is szedték 500 hpra, arannyal lelőttem 18hpra, utána 3x lepattantam, majd mielőtt engem kilőttek (közben végig lőtt valami med 200as sebzésekkel, de nem érdekelt) és beállt valami tank az AT15 elé így alig lógott ki belőle valami de eltaláltam és a 4. lövést beadta, meghalt. :)

    Ja még annyi, hogy szerintem ez nem összeesküvés elmélet lesz, amit itt már páran írtak, hogy amikor már csak egy lövés kell valakibe akkor rengetegszer pattan, ráadásul olyan helyzetekben, amennyit a random nem korrigál (lásd 121mm-es páncél vs 400as átütés). Az imént leírt storyk is mind ezt igazolják.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák