Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Egy jó példa arra, hogy mikor és miért érdemes foglalni. Az MT25-el amúgy sem sokat lehet csinálni himmelsdorfon, menni a többiekkel, házakat kerülgetni, esetleg a síneknél spotolni, hátha jön arra valaki, de a lehetőségek száma messze kevesebb, mint egy alkalmasabb pályán.

    A csata maga eléggé fej-fej mellett haladt, de a hegy és alatta az utca rosszul állt. Gondoltam egyet, jó lenne megosztani az ellenséget egy foglalással. Pár tank biztosan vissza siet, ami miatt el fogják veszíteni a csatát.

    Be is jött, csak kicsit későn ébredtem fel, majdnem elkapott az fcm, de ettő függetlenül a terv tökéletesen sikerült. Ha jól számoltam 3 ellenség visszajött, így a csapat már könnyen kivégezte a maradékot a hegy aljánál és utána a győzelmet is behúztuk, ahogy számbeli fölénybe kerültünk. Ja meg egy JT8.8-t kicsit megforgattam :) a vége felé. Ilyenkor látható, mennyire tehetetlen a JT8.8, ha már a közelébe ért egy gyors tank. Igaz, ezzel az ágyúval még a seggét is nehéz volt belőni, pont merőlegesen kellett helyezkednem ;]

    Meg még egy dolog, nem szabad a TD-t hagyni nekitolatni a házfalnak, akkor el tud tolni, illetve ezzel az ágyúval bajos meglőni. Szépen be kell állni a seggébe merőlegesen, toljon ha akar, úgysem tud mit csinálni, de nem tud házfalnak tolatni és elnyomni. Meg ilyenkor az ellen artyk sem nagyon tudnak meglőni, mert abból könnyen TK lenne neki. A saját artyk már veszélyesebbek általában :) ha odapörkölnek a nagy TD-nek, csak nem úgy sikerül, hanem engem szednek ki vagy leláncolnak javító meg már elfogyott, na akkor szoktam őket szeretni.

    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák