Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Ma húzós napot tartottam, már ami a bulldog meg az e25 legénységét illeti :) Nem is sikerült rosszul, bár a bulldoggal a vége felé zsinórban három vereség nulla közeli sebzésekkel, át is váltottam gyorsan az e25-re.

    Тank Wins Átl.Sebzés WN8
    M41 Bulldog 13/22 1388 3614 (100)
    E 25 3/6 2196 4228 (100)

    Azért az E25 ágyúja nagyon ott van pontosságban, pedig már kifogytam a csokiból és még a bia nincs kifejlesztve, kell még 23%, azért is húztam, de egy kv3-t full hp-ról majdnem kiszedtem, minden egyes lövésem talált, kivéve egyet. Találós kérdés, na vajon a leadott 11 lövésből melyik pattant? A helyes válasz, hogy az utolsó, amelyik kiszedte volna és utána sidescrap-re ment, a búbjára nem láttam rá, megúszta, legalábbis, amíg egy társam ki nem szedte. Kicsit anyázott a chat-ben a kv3, ugye mikor kijön full hp-val a fedezékből és kicsit kevesebb, mint fél perc múlva marad neki 95, az azért nem túl kellemes.

    Azért ha belegondolunk döbbenetes pontosság ez (kb 390m távolságból, tehát nem volt nagyon közel és a frontját mutatta a kv3, nem az oldalát, gyenge pontot kellett lőnöm), még a wg-s féle RNG csalást is beleszámítva, hogy nem hagyta kilőni az ellenfelet. BiA-val még kegyetlenebb lesz ez az ágyú és ha nem kell annyira a kredit, akkor veszek ákcióban megint 100 db csokit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák