Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel1981

    veterán

    válasz Diarmand #75565 üzenetére

    Khmmm... mi a sofőrről beszélünk! ;)

    És a biztonságos elhelyezés mivel perk, egy teljes helyet elvesz, onnantól csak 160% marad a javításra és a camora, vagyis valamelyik hátrányt szenved - arról nem is beszélve, hogy nagyon ritkán kap ammo racket, és szerintem mind a biztonságos elhelyezés, mind a vizes lőszerrekesz placebo - de azért kösz a tippet! :)

    #75566 benvolio: a BIA mindenkitől elvesz 100%-ot, onnantól mindegyik tagon vagy a 100%-os javítást / camot "fel kell áldozni". Én BIA-t csak 400%-os legénységnél adnék, addig szerintem pocsékolás, olyan jelentéktelen, amit ad.
    A másik meg, hogy a Matilda páncélja csak T4-ben erős igazán, T5-ben azért már nem ajánlatos vele első sorban harcolni, ráadásul a HP-ja is kevés, és az artik is szeretik, leszedik egy pillanat alatt.
    Amúgy sem találtam eddig olyan járgányt, ami mozgás közben 150 méternél távolabbra betalálna, ergo nem szokásom mozgás közben lődözni (kivéve flankelésnél).
    Tudom, elsőre nevetséges lehet az off road driving, de ennek legalább mindig hasznát veszem amikor mozgok, szóval köszi a tippet, de szerintem így a jó - illetve a legkevésbé rossz. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák