Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    A fő accom le van tiltva tegnap óta, még egy kicsit, gondolom az arty TK gyilkosságok miatt (megérdemelték az anyaszomorítók és nem én kezdtem, de én fejeztem be mindegyik esetben :) ), mondom megyek párat a 30e kreditért az egyik kedvencemmel, a T67-el, úgyis régen használtam, pedig ez a tank tud alkotni hozzáértő kezében :) Jó, hogy csináltam tartalék accot, amikor nyomták a 75e legénységi xp-t, ilyenkor jól lehet használni, amikor letiltanak.

    Igazi kolobanov medál vele, jópár tier6 tank és több jó játékos ellen. Ugye ezt olyan félig med-td stílusban használja az ember, látótáv és kamo alap skillek rajta, szépen kijön a csatában a skillek és a tank ereje, ha jól mozgatja az ember. Ahogy csak vaksi és lassú ellenfelek maradnak, úgy csökken drasztikusan az esélyük a kis T67 ellen. Egy dolgot nem szeretek benne, hogy az ágyú kicsit pontatlan, gyakran lövök vele hajmeresztően mellé, hiába a teljes becélzás.

    A fadin medált jó lett volna behúzni, de nem mertem megkockáztatni, 1 lövedék felhasználatlan maradt. Szegény T150, fel sem spotolt úgy szedtem ki teljesen nyílt terepen. Mondjuk lehet, hogy a parancsnoka ki volt ütve, ezt nem tudhatom, mert én kiütöttem neki a replay alapján a vezetőt, lehet, hogy inkább azt gyógyította vagy egyszerűen csak ennyire jó a kamoja a T67-nek és ennyire rossz a látótávja a T150-nek.

    Map: Fisherman's Bay T67 2 088 57 625
    Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Védő, Kolobanov medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

    [link]

Új hozzászólás Aktív témák