Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel1981

    veterán

    válasz h1mpi #72342 üzenetére

    Bocsáss meg, tényleg nem megbántani akartalak, bár igaz, ez talán erős volt, sejthettem volna, hogy nagy eséllyel így fog elsülni.

    Nem, én is hibáztam az accom kezdetén, nem is egyet, nem is kicsit - és pont ettől akartalak megkímélni, több itteni kollégával együtt.

    Alapvetően egy szimpatikus srác vagy, de tényleg vagy egy tucat olyan alkalomra emlékszem (bocs, visszakeresni azért nem fogok), amikor tanácsot kérsz, majd kapsz (legalább fél tucatszor tőlem is), elfogadod, megköszönöd, pár hétre rá meg egy screenshot, vagy hsz kapcsán egyértelműen bebizonyosodik, hogy szinte homlokegyenest másképp cselekedtél.

    Többször leírtuk, hogy a prémtankok szinte mindig gyengébbek, mint a velük azonos tierű és fajtájú kifullozott járgányok, nem rambózásra valók, hanem kredittermelésre, legénység húzására - ergo igazából nincs olyan prémtank, ami "1 FT-ot sem ér", mert igazából csak "menni kell velük" és teljesítik a feladatukat.
    Természetesen vannak olyan prémek, amik jobban megfelelnek a prémtankok alapkritériumainak, és vannak, amik kevésbé, sőt, 1-2-vel még fun is a játék, szerintem ezeket is felsoroltuk.

    Azt is mondtuk, hogy magas szintű, drága prémtankot még egy ideig ne vegyél, mert jó eséllyel csalódni fogsz, és kidobott pénznek fogod érezni - erre is írtad, hogy igazunk lehet, és köszönöd.

    Ha most rászánnék 1-2 órát, vagy tucatnyi kérdés-válasz-köszönet-ellentmondás kombót tudnék belinkelni, de nem teszem, mert nem akarlak lejáratni (a videóval sem akartalak, azt hittem, viccesen fogod majd fel), másrészt szerintem a kollégák is tudják, miről beszélek.

    Őszintén sajnálom, hogy így érzel, bár óvtunk ettől.
    És szó sincs róla, hogy "hülyegyereknek" nézünk, 35 éves vagy (idősebb, mint én).

    Én sajnálnám, ha elmennél fórumról, mert szerintem egy jó ember vagy, és az fontosabb, mint jó wot játékosnak lenni. :R
    Csak annyit mondok még egyszer, hogy hidd el, a tapasztaltabb játékosok nagy része nem véletlenül tanácsolja azt, amit.

Új hozzászólás Aktív témák