Új hozzászólás Aktív témák

  • gilfoyle

    őstag

    Ha már a ki mivel kezdett dolog merült fel... ;)
    Én december végén kezdtem a játékot a németekkel. Elkezdtem a TD ágat, egészen a Hetzerig jutottam, beleuntam, meg nem is szerettem és elkezdtem a med ágat, de ezt benéztem, mert Tigrist akartam, de az Indien Panzer felé indultam. A VK 30.01 H-nál (azt hiszem ez van ott) feladtam. Ekkor még nagyon kezdő voltam, idegeskedtem, h egy KV-1-gyel miért nem tudok semmit kezdeni, stb. Elment a kedvem tőle.
    Ezután jött a szovjet KV-1 vonal, egészen az IS-3-ig, ott a BL-9 ágyú hiánya miatt megálltam. Ezt a vonalat nagyon szerettem, volt sikerélmény.
    Aztán jött az amerikai nehéz vonal, ez volt talán a leginkább tetsző, kivéve az M3 Lee... A T29-ből elit tankot csináltam, a T32-már megvan, de csak áll a garázsban legénység nélkül. A T29-et nagyon eltalálták, azzal nagyon szeretek játszani, az utódja a T29 ágyúját kapta, ami t9-t10-ben nevetséges.
    Elindultam a szovjet med ágon is, a T-34-ből elit tank lett, az utódját megvettem, de ki szeretném húzni a legénységet hogy meglegyen a 6. érzék. (Itt freeben összejött annyi, hogy meglett a BL-9 az IS-3-ra, így az is jól játszható lett.) Szeretem ezt a tankot, itt kaptam kiválóságjelet is.
    Közben elkezdtem az amerikai tüzérségi vonalat, ezt csak úgy, "játékból" csinálom.
    Kedvem támadt kempelni, jött a STUG, megugrott a sebzésem, meglett az első ászom, megszerettem, bánom hogy eladtam. Most a JGPZ IV-en próbálok átvergődni.

Új hozzászólás Aktív témák