Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Flickering #61098 üzenetére

    Vagy, olyan tankkal kell menni, amivel ki lehet nyírni a jelentős túlerőben levő ellenfelet is és akkor nem számit az xwm mit mutat. Pl. a lenti csata, ahol a csapatom összes sebzésének 44%-t én hoztam :)

    Kezd nagyon addiktív lenni a T49 a számomra. Ez a tank egyszerűen félelmetes komoly legénységgel, mert nagyon sokat hozzátesz a teljesítményéhez már az első skillsor is. Még csak 82%-on állnak, de a plusz 10m látótáv és a 3 kamo máris nagyban segít. Mit lehet ezzel a tankkal kezdeni több skilles bandával, prémium kajával (+15m látótáv) és arany lőszerrel? Bele se tudok gondolni és tényleg nem véletlen hogy sok nagy pro ezzel húzza a statot, csak gondolom nekik monster legénységük van, prém kaja meg használják bőven az arany lőszert. Sajnos én anyagilag nem bírnám a prém kaját meg a lőszert, de így is a 82% első skilles legénységgel, az utóbbi 40-50 csata olyan 3500 wn8 és kb 70% WR és ez még javulni fog, főleg a hatodik zérzék kéne nagyon.

    Ez nagyon nagyon jó tank, sokan átugorják a hellcat miatt, pedig félemeletesen jó a T49. Sokkal élvezetesebbek a csaták vele, és ahogy a link mutatja, még ilyen totál vesztésre álló csata is lehozható vele a végén. Ráadásul ez tier5, bár nem akarom túlbecsülni a tier5 körüli játékosok tudását, de mégsem az van, hogy a totál kezdőket lövöm halomra, mint a T18-al, hanem bizony sokkal taktikusabb játék szükséges, mert itt már valamit sejtenek a játékból.

    Redshire T49
    Szerzett tapasztalat:1 063 Szerzett kredit 26 535
    Csatában elért Achievement 2 Kiválóság jele, Nagy kaliber, Szárnysegéd, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Tapasztalat: 1 063 Javitás: 2 100 Lőszer: 3 744
    Bevétel: 20 691 WN8: 7 503 (100)

    Ha lett volna hatodik érzék, akkor nem kapok be két felesleges találatot az elején, már nagyon várom az első teljes skill sort, mert érezhetően dobni fog a teljesítményen. Sokszor bizonytalan vagyok, hogy spotoltak-e és a gyors töltés miatt kint maradok. Hatodik érzékkel az ilyen helyzeteket megúsznám.

    [link]

Új hozzászólás Aktív témák