Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Nem tudom, hogy ma mi van, de nagyon kell vigyázni. Iszonyat agresszív játékosok vannak. Pancser2-vel beállok sniperkedni, mert az a tank ugye nem "rush"-ra való. A csapat önjelölt vezére egy amx50100, előreront ruinsbergen, fent a házaknál, de nem tart vele senki. Erre valamiért engem talált meg, pedig pont akkor lőttem ki egy chi-ri-t, szóval nem is értem, vagy pont azért, lehet neki kellett volna frag? A fene se érti ezt.

    Kiadja a parancsot, hogy reportolni meg megsemmisíteni. A scout meg az arty erre nekem ront, az amx persze nem, annak több esze van, az csak röhög magában szerintem. Általában leszarom az ilyent, de most valahogy ilyen felvezetés után nem volt kedvem csak simán hagyni kilövetni magam az önjelölt csendőrök által. Adtam mindkettőnek, az artyt ki is lőttem és azonnal 1 órás ban. A scout megúszta, mert ők ketten voltak és én kettőt kellett lőjek, meg az artyt ki is lőttem, úgyhogy hamarabb kaptam bant, pedig az artytól is kaptam egy szép splash-t meg a scout többet lőtt rám, mint én rájuk csak lepattanók voltak, mert a célzáshoz is hülye.

    Ez nem az egyetlen ilyen eset ma, csak korábban mások öldösték egymást, most belekerültem. Elhiszem, hogy sokan lehetnek frusztráltak a hétvégi akció miatt, ha sorozatosan bukják a csatákat, mert mintha ilyesmit is pampogott volna az amx, de komolyan nem értem miért pont az találják meg, aki sebzett, kilőtt ellenséget. Ezeknek mindegy, csak valakire rá lehessen kenni.

    Arról nem is beszélve, hogy a pancser2 inkább egy sniper-med, mert nincs meg a sebessége a manőverezéshez és nincs semmiféle páncélja, az ágyú meg kicsi alfás, azokkal mindig távolságot kell tartani. Semmiképpen nem városi gladiátor.

    Szóval oda kell erre is figyelni ma, úgy látszik.

    Na mindegy, az a lényeg, hogy megvan az SP és nagyon szépen hozza a kreditet. Egy 1217sebzés 995 assist csatára adott bruttó 59e-t, nettó 51e.

    Mondjuk tudom, hogy egyértelmű dolog, csak valahogy eddig ezen nem gondolkodtam, de a prém előfizetés nem 1,5x annyi kreditet termel, hanem jóval többet. Ezt úgy értem, hogy a bruttó kredit valóban 1,5x annyi, de a költségek függetlenek, mindig ugyanannyiba kerül a javítás és a lőszer, tehát a nettó kredit, ami valójában a lényeg, több, mint 1,5x annyi a prém előfizetés esetében. Prém nélkül ez a kör nettó 31e lett volna, tehát prémmel 1,64x kaptam többet.

    Ha kell kredit veszek majd 1-3 nap prémet és az SP-t használom. Kredit problémám többet nem lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák