- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalos7
tag
Hogy mennyi idióta van a WOT-ban.
Mi védekeztünk, de a csapat hamar kinyíratta magát nekem meg vissza vonulni meg már nem volt időm.
Ezért csináltam egy trükköt, amivel 4 tankot beetettem
A meredek szakadékba bele estem aztán akik kiakartak nyírni azokat szétszívattam.
Az egyik csuka fejest ugrott a többit meg nem engedtem ki a vízből közben meg lőttem őket.[ Szerkesztve ]
-
tigerk
tag
Nagyon nem akar jönni a kredit most.....Mindegy úgyis elfogyott az ammo a typból már csak 2 HE ammo maradt....Ilyenkor azért fáj amikor kinerfeltek belőle 10 lőszert.
[replay] -
Bad Pritt
félisten
Egyszer már kérdeztem, de nem kaptam választ, talán most (ismétlés a tudás anyja )
Amcsi szerón milyenek a játékosok, klánok EU-hoz viszonyítva és itthonról milyen a kapcsolat az ottani szerverrel?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
04ahgy
nagyúr
válasz GaburroSan #59960 üzenetére
És így mentetek vagy kemény 16-tal, ugye? A T95 magától annyit sosem lát.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
vhw
addikt
válasz KoMAXoR #59958 üzenetére
Normál tankokra képzett legénységet átrakhatod ugyanolyan típusú premium tankba (tehát a Su-85 legénysége pontlevonás nélkül használható a premium Su100Y-ban - ebben is 100%-osként fognak működni).
Ha egy másik normál páncélosba akarod átrakni a Su85 legénységét, pl. a Su100-ba, akkor ajánlott átképezni őket, különben gyengébben fognak teljesíteni)
(Nem az átpakolással képzed az embereket át, azzal csak a páncélosba raktad őket - az átképzést külön kell elvégezni a legénység profiljában; jobb klikk, lenyílómenüben. Nincs hatása, hogy milyen sorrendben rakod egyik tankból a másikba a legénységet; a Su85 legénysége nem lesz átképezve Su100-ra attól, hogy a premium Su100Y-ba ülteted először.)
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
rlazol
veterán
válasz KoMAXoR #59958 üzenetére
a legénynek mindig meg kell őríznie a pozícióját - parancsnok csak parancsnok lehet. Ha marad a fegyverosztály (nem a tier, hanem hogy TD vagy nehéz tank stb), akkor az átkézéssel 10%-t veszít, ha nem akkor 20-t.
skopy: előző kritikám visszavonva. Ezzel a skin modifierrel most sikerült 400+ sebzést bevinnem egy KV5-nek, mert oda lőttem, ahova kellett (parancsnoki kupola) - meg is öltem a parancsnokát. Eddig nekem átlőhetetlen volt. Igaz, végre felettem a nagyobb ágyút a Párducra, de akkor is. Amit mutat, az jó. Mutathatna többet...
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Siegfried line-nál védekezés üzemmódban mi a követendő taktika? Merre érdemes indulni? Pantherrel is, JagdPanthjer IV-el is minduntalan gyorsan kilőnek.
-
v!ct0y
veterán
t69el Wt auf pz re rámegyek és 4 ből 2 lövés a falba megy!!! úgy, hogy a falat esélyem se volt eltalállni. A 3. nem sebzi a 4. meg nem öli meg ő meg nem talál el és végül lerammelem. Ezt a jó kis bugot érdemes megnézni. A vége felé van.
-
v!ct0y
veterán
válasz psycroptic #59967 üzenetére
Konkrétan derékszögbe lőttem. Ez nem szerveroldali célkereszt kérdése.
-
rlazol
veterán
válasz Simulacrum #59965 üzenetére
vagyis húzódjak meg és lőjem, aki elém ér?
-
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz rlazol #59964 üzenetére
Itt egy replay. TD-vel én a csatát mindig így indítom, ha jó a csapat szépen lehet kifelé haladni. Még az ilyen hatalmas bukókat is egy 5000 sebzéses körre lelehet hozni. Szerintem ez a legvédettebb hely, ahonnan a legtöbb bejövő utat belehet lőni.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
rlazol
veterán
válasz Kean_Sorbo #59976 üzenetére
megnézem, köszönöm!
5000 sebzés
TD vel örülök, ha az 500 összejön...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Kean_Sorbo
őstag
Amióta már nem fejlesztgetek tankokat, és nem kell a csak XP-ért idegtépő csatákat mennem, határozott fejlődésnek indultam. Most tényleg csak azok a TD-k állnak a garázsban amelyekkel szívesen játszok, és így már nagyon élvezem a játékot. Felállítottam egy egyszerű célt magamnak csatánként. Mindegy a végeredmény, de megpróbálom tierpontonként a 250-es sebzést elérni, nyugodt higgadt játékkal (ez nem sok, de pont elég egyenlőre). Ha az megvan akkor jöhet a bátrabb játék. Na persze így sem a hátsó sorban vagyok, de már nem játszok scout-ot TD-vel. Ezzel az egyszerű képlettel, és a görcsölésmentes játékkal így néz most ki a statisztikám:
Lehet másoknak is meg kellene próbálnia ezt, akik itt a fórumra sokszor rossz szájízzel írnak. Együtt érzek velük, mert én is megjártam ezt az utat.
ng0ofy: Az szép. Gratulálok. Lehet egy pár felderítéspont, aztán meglett volna. Bár én borítékoltam volna az Ace-t már a csata befejezése előtt. Replay nincs esetleg róla?
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
rlazol
veterán
egy 994 Kb- os fliet töltöttem le, hogy tudom megnézni?
-
sebijani1982
senior tag
válasz rlazol #59980 üzenetére
Jobb egérgomb> Társítás> Wot.exe kiválaszt> aztán mindig ezt a programot használja ehhez a filetípushoz pipa> Enter.
Katt a file-ra, hogy megnyisd és nézed a replayt. Játék előtte ne legyen megnyitva.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
rlazol
veterán
válasz psycroptic #59982 üzenetére
értettem, köszönöm.
sebijani1982 - neked is.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
megnéztem hát nem semmi, tyer 9-10 midnenhol, LOL
de bitang lassú ez a gép, de ahogy elnéztem, kb mindenki azon a szinten.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
a csigaszem meg az álcaháló automatikusan aktiválódik, vagy kell nyomni valamit?
-
Chris0321
addikt
-
rlazol
veterán
válasz Kean_Sorbo #59992 üzenetére
köszönöm.
-
csapee
őstag
-
Chris0321
addikt
válasz Kean_Sorbo #59995 üzenetére
Egyrészt rendes volt velem az RNG másrészt a T34-nek saját legénysége van ami már a negyedik skill-t tanulja és igyekeztem olyanokat válogatni, hogy javítsam a tank tulajdonságait.
-
Kean_Sorbo
őstag
-
Simi37
őstag
60000. HSZ!! bocs ezt muszáj volt
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest