Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Kotomicuki #56821 üzenetére

    Gondoltam, hogy lesz majd okos hozzászóló, hogy micsoda köröket lehet menni low tierben és szinte borítékoltam, hogy bedob egy ász képet az fcm-el, de t18 is esélyes volt. Az fcm nyert.

    Köszönjük, sikerült okosan kiválasztani egyik legnagyobb op tier3 tankot, 400m látótávval, kiváló ágyúval, gondolom modulokkal és legénységgel.

    Akinek van fcm-je, annak hasonló csatákkal van tele a padlás. Elég beállni egy bokorba a province- pályán és a pálya 80%-t spotolja, meg lövi, binoval persze. Dehát ezt gondolom te is tudod. Ezen a pályán csak tier3-ig mehetnek a tankok, tehát még top tier is voltál a tetejébe. Biztosan óriási dolog volt ez az ász, bár ki tudja, province-n sorozatban szokás hozni ezt az FCM-el.

    De ez abszolút nem a témához szól hozzá, komolyan mondom. Nekem van pzs35, azzal is mentem sok prémes 2000 xp-s kört, fcm-el meg 2232 prémes xp a rekordom, de nem fogom azt a képet ide bevágni, mert totál értelmetlen dolog.

    A low tier tankok kevesebb xp-t hoznak, erről beszélgettünk és szerintem ez így is van. Van néhány op tank, amikkel el lehet csípni egy-egy jobb csatát, de ez mégis min változtat? Meg vannak op prém tankok, főleg tier3-ban, nagyszerű hír, biztosan nagy hasznára van egy kezdőnek, aki mondjuk most áll neki az SP akciónak. (irónia volt).

Új hozzászólás Aktív témák