Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz K6000 #52299 üzenetére

    Az ász azért kicsit csalóka, mert pl nekem tier5 alatt csak a t7 car, fcm pak meg a pzs35 meg most visszavettem a hetzer-t a 4 frag akció miatt, szóval tier5 alatt erre a négyre van ász és összesen van kb 70 ászom, a többi mind tier5 és afelett.

    Majd egyszer, ha már kihúztam az összes engem érdeklő tankot, akkor megcsinálom az ászokat tier 5 alatt is.

    Ott lényegesen könnyebb ászt elérni a sok kezdő miatt, csak ugye nem tudom, hogy ki hogyan volt vele, de én minden ágat húztam az elején és tier5-ig viszonylag hamar elszaladtam, de persze pocsék játékkal, tehát nincs ász azokra.

    Tényleg nem nagyképűség, akár a hetzer példája is bizonyítja, amivel sorozatban tudtam ászt hozni, hogy még arany sem kell, csak gyakorlat és tier1-4-ben viszonylag könnyen lehet ászt elérni.

    Szerintem a tier5 alatti ászokat ki kéne venni, esetleg tényleg néhány nagyon kurrens tanknál kihívás, pl a t18-ra nehéz lesz, mert 8 sniper kill-re is csak első osztályt adott.

    A tier5 is olyan, hogy a ritka tankokra könnyű megcsinálni, de pl kv1 már érdekesebb, de mondjuk a tier5 már ok, az kihívás.

    Vagy még jobb példa, t69 vagy t57 ászért vért kellett hu..ozzak, messze messze komolyabb csatával lehetett csak elérni, mint mondjuk a t7 car ászt.

Új hozzászólás Aktív témák