Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Stigma.HC #47783 üzenetére

    "Lelassított töltésidő: na ennél a résznél fordultam le a székről "

    Pedig pont azt néztem ma, hogy a számláló tényleg lelassult többször is (még mielőtt ezt a cikket olvastam, úgyhogy nem annak a hatása). De ugye ezt mérni közel lehetetlen dolog, de a számok lassabban pörögtek, mint szoktak, az tuti, néztem is bután, hogy most akkor mi van, de ez nagyon szubjektív, de annyira feltűnő volt, hogy észrevettem.

    A másik, hogy már számtalanszor találkoztam olyan jelenséggel, hogy táras tankkal (de akár gyorsan töltő sima tankkal is) belevágok 2-3 lövést az ellenfélbe és mind talál, persze, mert akkora a célpont, mint egy elefánt, de a következő lövés, ami kiütné, elmegy a holdba és akár még a következő lövés is és nézek bután, hogy most akkor hogyan lehetek ekkora noob egy ekkora célpontot nem bírok kilőni. Ez tényleg nagyon gyakran előfordul úgy is, hogy meg sem mozdul se az ellenfél se az én ágyúm. Ok, rng, de akkor a korábbi lövések, amik nem halálosak nem kapnak rng-t vagy ezt hogyan kell értelmezni?

    Az MM-ről meg oldalakat lehetne írni, azt inkább nem is részletezem, de pl a nemzetek csatáját én ezért kapcsoltam ki, mert ami sok, az sok. 3-4 top tier tankkal több az egyik oldalon rendszeresen, gyakrabban, mint elviselhető lenne, na kösz.

    Valóban egyszerűbb azt hinni, hogy a WG programozói és gondolkodói hülyék, nem értenek semmihez, nem értenek az emberi pszichológiához, nem tudják, hogy sikerélményt, nyerést és kellemes pillanatokat kell adni a játékosnak időröl-időre, ami egyéb haszna mellett (játékban tartja a játékost, a nyerés inspirál, elég csak a kaszinók beetetéseire gondolni) a fizetési hajlandóságot is növeli. Nem, ők biztos hülyék és ilyen dolgokra még csak nem is gondolnak. A programozóik meg még hülyébbek, ők aztán biztosan nem tudnak ilyesmi, egyébként nem bonyolult dolgokat leprogramozni. Na persze, a világ mindig ilyen egyszerű, kizárólag a véletlenek irányítják.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák