Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel1981

    veterán

    válasz diegho #45946 üzenetére

    De még a legbutább ember is egy idő után megunja a dolgokat.
    Igen, lehet, hogy lesznek, akik 5-7 év után is kitartanak mellette, de a nagy tömegek addigra szerintem már meg fogják unni, és vagy átmennek valami konkurens termékhez, vagy elkezdenek valami tök mást.

    A WoW őrület is lecsengett, a Blizzardnak viszont nem kell aggódnia, mert ott havidíj van ugyebár, senkinek nem adják "ingyen".
    Itt viszont ha pár év múlva a fizetők 90% eléri amit akar / megunja, drámai bevételcsökkenés lesz.

    #45947 Simulacrum: pont ezt írtam, hogy lehet, hogy SerB azt mondta; "az archívumok szinte kifogyhatatlanok", de a végtelenségig nem fogják tudni a játékosok érdeklődését felcsigázni, már most is tele van a játék olyan tankokkal, amik szinte csak kinézetben ütnek el egymástól, de gyakorlatilag ugyanazok.
    Új ágak? Tényleg olyan sokan akarnának majd kínai TD-el meg artikkal játszani? :F
    (És jó eséllyel minden egyes új ág egyre inkább erőltetettebb lesz, szerintem a játékosok nagy része egy idő után egyszerűen meg fogja unni, mert hiába lesz 1000 tank a játékban, az idegesítő dolgok meg fognak maradni, sőt, valszeg tovább fognak súlyosodni, mert minél több a tank, annál lehetetlenebb egyensúlyt találni.)

    És még egyszer; szerintem a WG-nek nem amiatt kell aggódnia, hogy mi lesz 1-2 év múlva, hanem hogy mi lesz 5-7 év múlva - bár általában ilyen "távoli" problémák miatt senki sem szokott aggódni manapság, részben meg is érthető...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák