Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    válasz Viktoár #45527 üzenetére

    Viktoár!

    A legénységi skilleknél az álca, a javítás és az elit alakulat skillek csak akkor érnek valamit, ha minden katonának ki van fejlesztve. (Álca és javítás folyamatosan nő, de az Elit alakulat csak akkor "működik", ha mindenki elérte a 100%-ot benne.)

    Szerintem érdemes lenne eldobni a jelenlegi felállást és módosítani. Kreditért, 20.000 / katona. Így nem buksz sok tapasztalatot rajtuk, de hatékonyabb skilleket tudsz nekik adni.

    Mivel neked már nem kell kihúzni az első skill-t, ezért könnyebb helyzetben vagy!!!!
    Egy lehetséges sorrend:
    1. skill:
    Mindenkinek: Elit alakulat
    2. skill:
    -Parancsnok: Felderítő vagy Helyzetfelismerés. Ez segít megnövelni a látótávot és már 0-tól növekszik a hatása. Csigaszemmel, ventilátorral párosítva még jobb. Ha eléri a 100%-ot és utána már a harmadik képesség is már olyan 20% körül lesz akkor újra ledobni és 6-ik érzékre cserélni.
    -Töltő: Álca vagy javítás. Ha elérte a 100%-ot ledobni és Mesterlövész-re cserélni.
    -Vezető: Kuplung égető
    -Töltő 1.: Álca vagy javítás. 100%-nál esetleg Adrenalin roham-ra váltani.
    -Töltő 2.: Álca vagy javítás. 100%-nál talán Biztonságos elhelyezésre váltani, de szerintem felesleges, még nem kaptam Lőszerrekesz robbanást egy csatában sem az Object-el, pedig már 105 csatám van vele.
    Szerencsére nem gyúlékony, így tűzoltás sem feltétlen szükséges, bőven elég a fogyócikkekhez berakni a kis tűzoltót.

    Fontos! Ha az egyik katonának először javítást adsz, akkor érdemes a többinek is azt adni. Ugyanígy álcával. Tehát ne keverd. (Átlagolja ezeket a képességeket, tehát ha 4 katonának van 50%-on és egynek 0%-on akkor (4*50+0)/5=200%/5=40%-os hatékonyságú csak az álca képesség. Természetesen 100%-on is csak 5-6 %-ot ad a normál álca képességhez. Így ebben az esetben 5*0.4= 2%-al növeli az álcád hatékonyságát.

    Mindig úgy képezd a legényeket, hogy az aktuálisan fejlődő képesség ne csak 100%-on adjon valamit. Utána fejenként 20 ezerért eldobod, ha nem kell. Viszonylag "olcsó", de mégis folyamatosan képzett legényeid lesznek.
    Remélem segítettem egy kicsit, a többiek javítanak, ha valamiben jobb ötletük van.

    Jó vadászatot!

    [ Szerkesztve ]

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák