Új hozzászólás Aktív témák

  • SaNyEe

    aktív tag

    válasz Vadgörény #40327 üzenetére

    250 csata után még kár osztani az "eszet".

    Személy szerint még nem kezdtem el a japó vonalat (igaz csak 10k csatában vettem még részt), ergo valamikor oda is elkeveredhetek. Az utóbbi idők missionjei révén meg gyakorlatilag úgy van 20,4 millám premium account nélkül (tessék nem utálni :)) ), hogy vettem egy Batchat 25t, IS-3 és egy KV-2 tankot, meg hozzájuk való felszerelést millás tételben.
    Amint belódulok a japókba, naná, hogy felszerelem minden földi jóval már a kezdetektől!

    Másik .. ha jól esik alacsonyabb tierben is játszani, miért ne játszhatnék? Most érezzem magam szánalmasnak, mert Tier2-ben elvagyok az M2 Lighttal? Néha igenis üdítő visszaülni kisebb tierbe a sok tier VIII - IX - X csaták után (legalábbis én így vagyok vele) ... ahogy látom ez már vagy 800x sikerült is nekem :)

    Személy szerint szinte minden Tierben van egy keeper tankom, legújabb kedvencem a KV-2. Az külön öröm mikor az új német TD-ket pörkölhetem vele telibe. Rhm. WT oneshot gyilok masszív RNG-vel EPIC! Utána csak pattintani kell a popcorn-t és figyelni a chatet ;]

    "Nem tapasztaltam t5-ig hogy agyhalottak lennének a játékosok..." - ismétlem, tele van agyhalottakkal a játék.
    A random battle-nél már csak a Team battle van jobban telítve velük (bár itt még csak 2 napnyi tapasztalattal rendelkezem).

    -- end of transmission --

Új hozzászólás Aktív témák