Új hozzászólás Aktív témák

  • Vadgörény

    csendes tag

    Bár még csak 250 csatás új vagyok de elég meglepő számomra, hogy t1-t2 tele van feltuningolt 20k csatás játékosokkal. Kicsit elszomoritó, de lehet inkább szánalmas rájuk nézve. Igazán nagy elismerés lehet ugy öldökölni hogy a másik fél még nem jutott el arra szintre, hogy megtudja venni a festéseket, automata fogyócikkeket. Ennek ellenére hamar átsuhantam a t5-be aho l már rendezettebbek a dolgok és keresni is lehet.

    (#40309) dfsz34
    Pont ezért nem értem miért arcoskodnak egyesek amikor fölfedezik szuper modjuk által hogy valaki prem löszert lö. És?! Mindenki elött nyitva van a shop vehet ö is... a gold noobozás helyett sétáljon be a shopba.

    (#40304) HáGé
    Ismerve a történelmet nem értek egyet vele. Onnan, hogy rendszeresitve lett az uránmagos löszer uton-utfélen azt lötek az amerikai tankok, egészen addig amig nem jelentkeztek mellékhatások. Ebböl kiindulva nem volt ez másképpen a HEAT löszerrel sem.

    (#40326) Jo33by
    Sok múlik a szerencsén, vagy hogy hava sorol a gép (állandó vesztére vagy nyerésre)... nem tudom. Nekem ma is 50% fölött sikerült zárnom 12 csata alatt 22 frag és minden csatában a saját hp minimum 1,5 szerese sebzésben. Nem tapasztaltam t5-ig hogy agyhalottak lennének a játékosok... azt a kis réteget nem számolom aki pufogtat már indulától végig és ezzel saját magát fedi föl, mert lehet ha nem lőne késöbb látná az ellenfél és hatékonyabb lehetne ez által.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák