Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz wanted5 #34822 üzenetére

    Ez szép kör, de akkor mondjam úgy, hogy a számomra lehetetlen, legalábbis ma.

    Azért nem véletlen, hogy a béla előkelő helyen van a használhatatlan tankok listáján. Persze minden szubjektív, de nehéz vele. Forgatni kell, amennyire lehet, de ami nekem döbbenet volt ma, hogy a tornyát szinte mindenki meglőtte, alig pattintott. Ez azért nem szokott így lenni.

    Városi harcban meg a sidescrap (nem tom magyarul) nagyon komoly gyakorlatot igényel és annyi csatám még nincs vele. Folyton belövik, olyan szögből is, hogy el se hiszem de valamennyire meg szögben kell álljon, mert nekem is lőnöm kéne a sarkon az épület mellett.

    Remélem azért az ászt valahogy összehozom a bélával, de nem egy szerethető tank. Nekem legalábbis, biztos van olyan, aki imádja, de ők a szavazás alapján is elég kevesen vannak.

    (#34821) Simulacrum Azt én is tudom, hogy többet is össze lehet szedni, de egyetlen foglaló egyetlen foglalása esetén is? Azért nem tudom pontosan, hogy 99 vagy 100 volt, mert ugye kétszer lőttem bele, először he-vel és utána simával kiszedtem a JT-t, a második lövésre is adott pár védelmi pontot. Az biztos, hogy én sem hittem el, hogy sikerült a reset. Vártam, hogy vége a játéknak és amikor újraindult a foglalás számláló, akkor tudatosult bennem, hogy biza sikerült. Megnézem majd a visszajátszásban, de max 1-2 másodperc lehetett hátra, talán még annyi sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák