Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Miért esek mindig abba a hibába, hogy még belépek ebbe a fosba játszani?

    Tegnap óta lejátszottam ~20 kört a VK3601H-val és sem tegnap, sem ma nem lett még meg a napi duplázás. Ez ezzel a tankkal 0% győzelmi arányt jelent, miközben sokszor az ellenséges top játékosoknál is többet pusztítok.

    Ja... nincs szopóág. Csak ma láttam vagy 7-8 játékost akik amiatt panaszkodtak, hogy 1-2 napja alig kerülnek olyan csapatba aminek az össz IQ teljesítménye nagyobb lenne egy marék földnél. Egyesek szerint a szopóág csak a magyar fórumokon terjedő mítosz. Hát kurvára nem.

    A legutóbbi kör egyszerűen kiakasztott. Már nem elég, hogy annyira primitív a WOT játékosok 90%-ka, hogy leszarják a csapatot meg a segélykéréseket, taktikát... hanem egyenesen ellentmondanak. Egy zászlós map volt, láttam, hogy mindenki az alapbázis körül kempel, ezért a zászlóhoz mentem... nagyjából hat percen át én (VK3601H) és egy VK3001 tartottuk ketten a zászlót, folyton resetelve az ellenséget, de amikor már nyolc ellenség volt a körön belül, akkor már ez sem ért semmit.

    Hiába nyomkodtam az SOS parancsot és villogtattam a zászlót a térképen, rögtön vagy 5-6 csapattárs azonnal nyomta, hogy "Negatív!", tehát értették mit akarok. Kempelték a nagy büdös semmit. A kör úgy ért véget, hogy 0 dmg volt az egyenlegük és ők egy kurva lövést nem adtak le...

    Miért? Miért jó ez nekik? MIÉRT? Mi a büdös francot élveznek így a játékban? :W :(((

    Az a legnagyobb bajom, hogy a 22-es csapdájában vagyok. Még van 6500 aranyam a játékban, amit nem akarok az accountom törlésével elbukni. De nem fogy el soha, mert már prémiumra sem fizetek elő, mert folyton az a vége, hogy 15-20 csata után úgy felbasz a primitívség, hogy kilépek és egy hétig felé sem nézek.

Új hozzászólás Aktív témák