Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz iwu #28662 üzenetére

    Ettől "véletlen" a játék, hogy bárki játszhat. Együttműködés ritka, ha sikerül, akkor az a csapat nyer, de gyakoribb, hogy egyesével rontanak az ellenfélre. A te történetednél sokkal durvábbak is vannak, mikor pl engelberg és van most egy új szokás, hogy baloldalra nem megy védő, mert rájöttek, hogy a baloldal nehezen védhető ott, általában a támadók lemészárolják őket.

    Ha beáll fentre a hegyre egy jó látótávolságú tank, pl t32, dicker max, akkor nem lehet átmenni a hídon, mert kilőnek.

    A csapatom egyesével! támadott és kilőttek 4 tankot a hídon. Mire odaértem a Ferdivel látom, hogy valaki spottol, de a hídon már nem is tudnék átmenni fizikailag, nincs hely a roncsok miatt. Szólok nekik, hogy irány a középső híd, de nem továbbra is az északi hídon akarnak támadni és átpréselni magukat a roncsok között, aztán sorban ottmarad mindenki.

    Volt scoutunk is, aki megoldhatta volna a helyzetet ha felrohan a hegyre és kiszedjük az ott fészkelő tankokat, de nem.

    Eddig mindig baloldalon nyomtam Engelberg-ben, de most már vigyázni kell, mert a játékosok tanulnak és a védők sokszor nem rohannak ki vagy csak tényleg 1-2 tank és a többi a bázishoz közelebb, de a folyótól jobbra véd, ami helyes egyébként csak ilyenkor jobb oldalon kéne nagy számban támadni és jó lenne egy korai felderítés, hogy mennyi ellenséges tank jön balra, de kevés a jó scout.

    (#28665) mefistofeles
    Na ilyenkor mosolygok, mert eddig tagadták, hogy ez lehetséges. "biztos" most fejlesztették ki, kac kac

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák