-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
Ha már témánál vagyunk, kinek mi a véleménye, melyik vonalon induljak meg a KV1-ből?
T150, KV1S, vagy KV2? -
echterion
nagyúr
Vajon miért rak állandóan szopóágra az arl 44-essel? Ezt valahogy sose tudom leduplázni, minden csatám 3-15 5-15 közötti végeredménnyel zárul. Sajnos nem valami csatadöntögető tank amúgy sem, pláne az ilyen leosztású csaták után. Pedig érdekelnének a loaderes francia heavy-k, de egyre kevésbé van kedven a vereségeket gyűjtögetni. Érdekes, hogy a többi tanknál nincs ugyanez, valahogy az SP leosztásaira emlékeztet, azt pont emiatt adtam el. Meguntam vele a sok vereséget.
-
04ahgy
nagyúr
válasz echterion #28104 üzenetére
Nekem még a legénységem sem 100%-os, a tank sem fullos, de a 90 mm DCA 4 löveg már fenn van.Szerintem nagyon jó tank, nem is tudom, mikor vesztettem vele utoljára.
Nem csatadöntögető tank? Ekkora pennel a Tier8-as heavyk lövegét is megszégyeníti.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz echterion #28104 üzenetére
Én a Tiger-rel és a WZ-131-el vagyok így. Nem tudok 50% fölötti wr-t kihozni velük, bármennyire is szeretném.
Tiger: 63 csata, 42,86%
WZ-131 :157 csata, 48,41%Egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy nem törekedek a győzelemre.. Csinálhatok én bármit, ha a csata első 2-3 percében már 2-6 az állás.
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
echterion
nagyúr
válasz 04ahgy #28106 üzenetére
Nekem még csak a bdr-től örökölt löveg van fent, a legénységem meg 92%-os. Csak sajnos folyamatosan T8-ba rak, és azok pár lövéssel szét is szednek, messziről meg nem valami pontos. 3-4 talált lövésem azért szokott lenni minden csatában, de ez egy 5-15-ös csata esetén édeskevés.
De csak sírnom kellett, és nyertünk is.
Igaz, most csak T7-es volt a csata és persze mi nyertünk 15-5-re...******
-
04ahgy
nagyúr
válasz [HUN]Dani #28111 üzenetére
Fura, mert a Tiger alapból is jó tank volt, de azóta buffot is kapott. A 88mm-es löveggel húztam ki a nagy löveget a Tiger II-n!
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Chris0321
addikt
-
dfsz34
őstag
válasz 04ahgy #28112 üzenetére
A régi tigert én nem szerettem, mert azzal volt nekem a legdurvább cumiág. Több, mint 40 egymást követő csata! 30-nál abbahagytam számolni, de biztos volt még legalább 10. A tiger2 akcióban volt akkor és ki akartam húzni mindenképppen, azért nem hagytam abba, de nem szép emlékek ezek. El is adtam abban a pillanatban, hogy meglett a tiger2.
Ha lesz majd akcióban a tiger valamikor, akkor visszaveszem, kipróbálom a buff után, mint tud.
-
félisten
-
Chris0321
addikt
-
dfsz34
őstag
válasz forras2 #28125 üzenetére
Két tank, de az egyik ötös szintű lesz, azért írtam, hogy ahogyan én olvastam a hatos szintű az egy darab lesz, három ágyúval, vagy hogyan, mert tényleg szerencsétlen a megfogalmazás, serb-től megszokott lakonikus egyszerűségű.
Ahogyan én értem a hatos tank egy darab lesz, de három ágyúval. Illetve még annyit tudni, hogy a hatos tank lassabb lesz, mint most, de az ágyúról semmit nem írnak.
de idézek, úgy egyszerbűbb:
"ahogy írtuk korábban, a KV-1S szét fog válni (SS: mobil) 5ös szintű KV-1S-re és 6os tankra, ami a KV-85, KV-100 és KV-122 -ből fog állni (SS: hatalmas mozgás nerfre számíthatunk)"Itt nézd meg a második cikket "Megerősítve: KV-1S kettéválás", kicsit talán érthetőbb
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
válasz echterion #28109 üzenetére
Akkor egy csónakban evezünk... Nekem még full stock, BDR ágyúval. Én is kapom a 15-3, 15-5-ket, T8-as meccseket. Viszont 500 xp és megvan a torony. Ez a kutyaház borzasztó, akárki belövi akárhol. Én is a tárasokra hajtok. Nagy ágyú nem tudom mennyire lesz jó. Akkora célzás ideje van, hogy rátartom az álló ellenségre közbe kimehetek vécére majd mikor visszajövök akkor fog rászűkülni.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz 04ahgy #28106 üzenetére
Nem csatadöntögető tank? Ekkora pennel a Tier8-as heavyk lövegét is megszégyeníti.
Ha az ARL 44-en is olyan jol mukodik a 90mm DCA 45, mint az ARL V39-en, akkor azzal nem fogsz csatakat dontogetni.
Mire becelzol valamit, addigra eltunik a terkeprol, aztan instant melle.
Ha meg felig celzod be, akkor a holdat lovi vagy pattan.Mondjuk a 44-en legalabb jo helyen van a csuzli, plusz forgatni is tudja.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
törölt tag
-
mefistofeles
addikt
válasz #65537792 #28134 üzenetére
Nem de álítólag csak akkor kapod meg a plusz garázshelyet a prémiumtankal ha nincs üres slotod.
Gondolom ha van hely akkor oda bedobják a kis T2-est aztán ugrott az ingyen garázshely...[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
forras2
őstag
válasz #65537792 #28134 üzenetére
8.9 kijövetelekor mindenki kap 1 T2-es prém tankot. Azért mondják, hogy töltsd fel a garázsodat, hogy kapj 1 plusz garázst, ne a jelenlegiek közül vegyenek el 1-et.
Meg ugye azt sem szabad elfelejteni, hogy a 9.0-val jön a kínai ág, akkor ismét kapunk 1 garázshelyet.
Meg reménykedjünk benn, hogy idén karácsonykor is kapunk 1 tankot, az mellé remélhetőleg kapni fogunk még 1 garázshelyet -
törölt tag
válasz mefistofeles #28135 üzenetére
Mekkora zsugori zsidók! Fúúúúj!
-
Remus389
veterán
Pantherus 2 tank ász
annyira nem kedvelem ezt a tankot(nem tudom miért), pedig jó is lehet [link]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
emre
veterán
Olyanoknak akiknek sok tankjuk van, és macerásnak találják az állandó görgőzést az egérrel.
Nekem ez a változat van fenn, a linkelt topikban lehet keresgélni a modozatok között.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
dfsz34
őstag
Még, hogy nem OP a KV1s a jelenlegi formájában. Annyit beszéltünk róla, hogy gondoltam leveszem róla a duplázót, mert úgyis még az MT25-t ki kell még fejlesszem rajta, de a nerfig megtartom, hogy utána is ki tudjam próbálni, milyen lesz.
Másodikra lett meg a győzelem, először top tank voltam, 4 kill, de a kedves csapattársak mindent megtettek a vereségért. Másodikon alulra kerültem, de itt is volt 3 kill. 7 kill két csatában, úgy hogy, különösebben nem is mondanám jó teljesítménynek, de a 400-as sebzéssel viszonylag egyszerübb tankokat kiszedni, főleg ha már nem is full hp-n jönek.
Ha hasonlítjuk a tankokat stat alapján, azért sokszor félrevezető. Egy tiger p-vel párbajoztam, ami papíron erősebb, de ebben a helyzetben nem tudott kijönni a rejtekhelyéről, mert a társaim kilőtték volna, úgyhogy ütésváltás volt, csakhogy én ugye 400-t, ő meg 240 körül, ráadásul egyszer pattintott is a tornyom, ő meg szépen mutatta mindig a parancsnoki belépőt, amit ilyen közelről nem lehet elhibázni.
-
törölt tag
válasz 04ahgy #28072 üzenetére
Beugratós volt mikor közölték, hogy 8.9-től többé nem lehet a gift shop-ban megvásárolni a 112 és T-34-3 tankokat. Gyorsan meg is vettem őket. Később már kiírták, hogy aranyért lesz kapható, mint a többi premium tank. ( Aranyért valamivel olcsóbb, mint euróért megvenni... )
-
remington2
senior tag
válasz Iratus bug #28075 üzenetére
"Ugylátszik sok szavazó nem emlékszik rá hogyan alázta meg a WG a GameConn-on a saját játékos táborát..."
Ez mi volt?
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
Chris0321
addikt
válasz dfsz34 #28142 üzenetére
Én még akkor fejlesztettem ki amikor kezdő voltam és elég rossz volt vele a statom. Előtte a német ágon voltam, az IS-4 miatt (akkor ment fel tier 10-be) ugrottam neki ennek az ágnak. Én úgy érzem, hogy kezdőként nem biztos, hogy tudsz vele jól játszani. Elég lassan tölt a 122mm-es ezért nem árt rá töltésgyorsító, amit egy kezdő nem biztos, hogy meg tud venni. Nem árt hozzá egy jó legénység és mivel a 122mm-esbe elég drága a lőszer ezért nem árt megfontoltan lövöldözni, ami szintén nem biztos, hogy egy kezdő játékosnak megy. Később visszavettem egy akcióban és már tapasztaltabb játékosként könnyedén javítottam a staton, persze nem volt gond a tank felszerelése sem és addig hozzászoktam az orosz ágyúkhoz.
-
Chris0321
addikt
válasz gzbotii #28147 üzenetére
Konkrétan? Semmit. Várta, hogy megnyerjétek neki a meccset, az ilyeneket nyugodtan lehet reportolni. Az még kellemetlenebb, hogy még így is a 3. legtöbbet sebezte a csapatban.
PAtr0n: Nekem nem látszik hirdetés, felraktam az Adblock Plust mert elegem lett a sok hirdetésből.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz Chris0321 #28145 üzenetére
Én nem tudok az orosz ágyúkhoz hozzászokni, egyszerűen dühít, hogy ha nem várod meg velük a teljes beszűkülést, képes 30-40 méterről a holdra, vagy vakondot lőni az ellenfél előtt. Túlzó a pontatlanságuk.
Pedig jól néz ki a WT-s hirdetés egy WoT-os oldalon[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Építő/felújító topik
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mazda topik
- Autós topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Alcor Snugbook kibeszélő
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok