- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz jano_77 #254047 üzenetére
Sajnos ehhez a skinhez még kell 1100 kötvény... hol lehet gyorsba szerezni ennyit?
Nem használsz vert. stabot? Ahogy néztem skill oldalán az erősen ajánlott. A turbó meg elég felesleges, mivel eleve egy gyors tank. Fejlesztett edzést látok sok unicum streamernél. Vagy nem így gondolod?[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
jano_77
nagyúr
válasz tween #254049 üzenetére
sajnos ezt a céges laposról csináltam....nem is szoktam játszani, csak max ha meg kell nézni vmit vagy esetleg napközben kell belépni vmi oknál fogva, azért van fent rajta. Otthon nem így néz ki.
po1son: Ho-Ri3....ha engem kérdezel, akkor mindenképp a legjobb 10-es TD a játékban! (de nincs halálcsillagom az nem tudom milyen, de hasonló lehet mint az FV4005, hogy lő az ember egy baromi nagyot - ha beadja - aztán lehet meg is hal és megy a garázsba. Jó esetben lesz pár lövés. Ezzel viszont bátran lehet menni a fronton és igaz nem akkorát mint a 2 FV, de 800-akat simán oda ver és nem 30 secenként, hanem kb 9-10! Mivel Te is front harcos vagy, ahogy nekem eddig lejött, tetszeni fog, abban biztos vagyok.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #254052 üzenetére
Nyliván Ők sokkal jobban értenek hozzá és biztos hogy jobb is, amit használnak - Ők tuti hogy sok féle setupot kipróbáltak már és kinek, mi vált be. Nekem a második sor az venti+fejl. forg.mechanizmus+fejl.töltésgyorsító
Lehet, hogy ha vert.stabot feltenném vagy az edzést, akkor mégjobb lenne, de nekem így is tetszetős járgány. Mondjuk az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy akkor mentem vele sokat, mikor megvettem - meg lehet azt nézni vhol, hogy egy adott tankot mikor vettünk meg? - , nem mostanában volt, de azóta sok új ág jött be, amiket kifejlesztgettem, így nem mindig csak a kedvencekkel mentem. Lehet, hogy ezt akkor néztem még Skill-nél és akkor még ezek voltak belőve - nekem amúgy beváltak - de Ő azóta kisérletezett még és talált jobbat."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Taragas
aktív tag
https://worldoftanks.eu/hu/fall-challenge-2024/
Szanakszot bekészíteni...
[ Szerkesztve ]
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Taragas
aktív tag
-
phoenix1989
őstag
válasz Taragas #254059 üzenetére
ez leginkább xp farmolás lesz a játékosok 99% nak szerintem. a küldetések többnyire ugyan azok, legyél a legtöbbet sebző játékos a csatában vagy a csapatodban, x csatában , és néha még minimum sebzési kritérium is van 3000,3500,4000, ja és ezt is tudják fokozni nem elég a sebzés van ahol nyerni is kell különben nem számít.
-
jano_77
nagyúr
válasz phoenix1989 #254063 üzenetére
Wotinfo alapján a farmolásnál nem fog számítani, hogy nyersz vagy veszítesz!
"Hűségküldetések
Ezek a küldetések hosszabb ideig tarthatnak, de általában könnyebb teljesíteni őket. Ne feledd: A küldetéseket VI-X-es szintű járművekkel kell teljesíteni, és a küldetések eredménye csak akkor számít, ha a csapatodban az első 10-ben végzel szerzett XP alapján, függetlenül attól, hogy a csapatod nyer vagy veszít."Reméljük tényleg így lesz és nem fordítottak el vmit.
-
phoenix1989
őstag
egyébként a tank szerintem idegesítő lesz. td ként nem lehet használni mert akkor semmit nem ér (200 sebzés vicc) közelharcban sebez viszont ott fognak vele szarakodni a heawy tankok között ami baromi idegesítő, engem legalábbis nagyon tud iritálni ha td vel ott baszakodnak forgolódnak mint szar a vizen.
-
jano_77
nagyúr
válasz phoenix1989 #254067 üzenetére
ha annyira lesz páncélozott, mint a tech tree társai, akkor a közelharcra nem nagyon lesz alkalmas, hiába sebez akkor sokat.
-
jano_77
nagyúr
válasz phoenix1989 #254069 üzenetére
hidd el elég sokszor érzem ezt sok heavy esetében is! hiába viszi oda, ha nem tudja használni és csak hátráltatja azt, aki meg tudja mit csinál
-
h1mpi
félisten
válasz phoenix1989 #254069 üzenetére
Én a Minotaurral rendre többet lövök a HT-k között, mint Ők.
Fully electric lifestyle!
-
po1son
addikt
Amikor nem balfaszokból áll a csapat.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
phoenix1989
őstag
válasz h1mpi #254071 üzenetére
annak van tornya. azt ne keverjük ide azzal nincs baj mert elférek tőle de egy testből forgolódó fostalicska rohadtul útban van.
#254070 jano_77
nem összekeverendő hogy valaki hülye vagy szimplán a tank típusából fakadóan simán csak útban van. ha ott forog melletted nem tudsz kinézni mert keresztbe áll elötted utána próbál visszamenni de nem tud mert a nehezek ott vannak megy az anyázás aztán a lökdösődés míg valaki feladja vagy meg unja és kitol keresztbe forgat stb. szóval semmi dolguk ott, ez a sebzési rendszer pedig oda vonza az összeset -
Puculo
aktív tag
válasz phoenix1989 #254073 üzenetére
Egyetértek veled, a sebzési rendszer szarul lett kalkulálva. Kiliana is nehezen használható közelharcban. Utálom én is magam mikor közelharcot kell erőltetni miközben a paraméterek nem kedveznek neki. Az a 200 sebzés 500 méteren meg vicc. De gondolom a DPM optimális körülmények közepette lett kiszámolva...
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Met
nagyúr
Ezt a 9-es Progettót de gyűlölöm.
56 csata 32% winrate.
Stockként lassú, lomha fos, fejlesztett lánccal valamivel gyorsabb, de még mindig egy rakás szar."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
jano_77
nagyúr
Na csak sikerült végig vinni ezt a szar BT-s modot.
De hogy mennyire manipulált ez a szar: mikor kellett volna, hogy nyerjek a BT-el, akkor ha megfeszültem SE sikerült! Most, hogy már végeztem és volt 2 kulcsom elhatároztam, hogy bemegyek és csak teleportálgatok illetve nem erőlködöm mint korábban. Erre sima 2 győzelem lett, amit nem is értek, mert nem csináltam semmi extrát a korábbiakhoz képest."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
phoenix1989
őstag
na ezért imádom ezt a tankot. így lehet haladni a maratonnal egymás után 2 ász
-
tasiadam
veterán
kirpóbáltam a free tier nvidia now-on a WoT-ot, és szerintem használható bizonyos esetekben, de pl unikum szinten nem, ahol fontos a pontos időzítés. Szóval akinek alap laptop van, vagy krumpli, és nem akar top tier játékot, nyomja nyugodtan
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Baltazár123
senior tag
Én ezt a TD-t elengedtem, ma csináltam 9,5k xp haladást. Az újragondolt cél a hetes szint teljesítése. A vicc az, hogy a tank 28e forintról indul a sok kis csetresz miatt, amit mellé adnak tehát 70% kedvezménnyel is közel 8e forintot kéne kiadni érte, ami természetesen szóba se jöhet, nem ér annyit se.
skill csinált erről videót, hogy még az ő szintjén is napi 70 csata kéne, hogy ingyen be tudja húzni. Átlag jóska meg napi 100-120 csatával számolhat, ha ingyen kéne neki a tank.
Amikor indult a maraton még régen, az első tankokat (pl szuperperzsa) 2 accra is behúztam ingyen, azóta olyan sokat fejlődött, hogy 1 accra is max 70% kedvezmény, amit reálisan meg lehet célozni.
-
xAttilax
őstag
válasz Baltazár123 #254086 üzenetére
emlékeim szerint az első maraton a WZ-111 (de lehet volt előtte, azért nem vagyok benne 100) és baszott sok XP kelett minden nemzethez. Azt megcsináltam de kb éjjel nappal játszottam és akkor fogadtam meg, hogy soha többet semmilyen.
Volt egy 1-2 laza FV4202 (de ott meg kellett lennie a X-esnek) és a Pilot (ott már nem tudom, hogy miért volt könnyű). De a kb az összes a végtelen játékról szólt.[ Szerkesztve ]
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Baltazár123
senior tag
válasz xAttilax #254087 üzenetére
Kikerestem, kíváncsi voltam rá: az SP majdnem egy hónapig tartott: "These missions will be available from 5th May at 07:10 until 2nd June at 07:00 CEST (GMT +2)."
https://worldoftanks.eu/en/news/specials/missions-operation-superpershing/
Nemzetenként 75e xp, de jóval több idő volt rá. Emlékeim szerint nem kellett különösebben megfeszülni érte. Az nem egyértelmű, hogy a teljes xp-t számolta vagy csak az alap xp-t, mint most. A top10-nél ott az alap XP-t nézte, de a 75e -nél nem írják, hogy base/alap xp. Akkor pont sok ágat toltam párhuzamosan, jól jött az ingyen prém tank.
-
xAttilax
őstag
válasz Baltazár123 #254088 üzenetére
ja, de akkor még elég kezdeti szakaszában volt a játék és sok embernek voltak olyan nemzetei amit el sem kezdett.
Azt el kellett húzni minden XP boost nélkül IV-ig, hogy legénységed sem volt normális.
Bennem mély nyomott hagyott és emlékszem, hogy kurvára nem volt könnyű.
De lehet, hogy akkoriban neked jól ment és sokat játszottál, de én akkor átlag játékosként szenvedtem a 75k-val nemzetenként."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Plata
félisten
Mai ingyenes ládában 700 arany értékű stílus volt.
-
Plata
félisten
Úgy terveztem megyek egy pár kört rohamban,ma egyszer már mentem egyet valamikor délelőtt,de akkor megzavartak így többet nem mentem.Úgy emlékszem.
De most este nem zavarnak meg így gondoltam kicsit tolom,erre az első meccs olyan izgis lett és jó hogy többet már nem merek menni.
Csata vége felé csak is7 meg Fv voltak már,gondoltam megörvendeztetem Fv-t és padlógázzal kap egy ölelést.
Mázlim volt is7 nem rám figyelt.[ Szerkesztve ]
-
Sunsetjoy
tag
válasz Baltazár123 #254088 üzenetére
Bakker, 10 éve volt...
Nem is emlékszem már rá, hogy került a garázsomba
Mondjuk 2018-ban abbahagytam a WOT-ot és 2022 évben folytattamMókás volt, amikor beléptem ott volt egy rakat új tank a well deserved rewardokból
Most nagyon kellett gugliznom, hogy mikor lehetett a ki- és visszatérésem (kláninfók, év végi események, stb.) Abban voltam még biztos, hogy már dolgoztam a Fallout 4-en meg az Armored Warfare-on, amikor hanyagoltam egy időre.
[ Szerkesztve ]
A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
xAttilax
őstag
jaja, megvadultak a népek, rápörögtek egy olyan TD-re aminél a 98% 1000 átlagot alig fog tudni tartani.
Ha valami nem való kezdő, gyenge játékosok kezébe az ez. és TX-et most elözönlötték 50% WR alatti játékosok, hogy ők majd ott csinálják a küldiket..."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
tween
őstag
Srácok!
Ha lejátszottam a wte100-al a 20 csatát, utána a legénysége bekerül a raktárba? Kivenni nem lehet az biztos. -
tasiadam
veterán
Ez a játék így évek után is kész csoda, hogy mennyire hulladékul lő minden német TD. HEAT-el nem lehet penelni is3 100 pár méterről lyóvan.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Baltazár123
senior tag
válasz tween #254097 üzenetére
Az a legénység a tankkal együtt eltűnik október közepén. 4 nulla skilles legénységet nem fognak odaadni Talán jövőre újra tolhatod velük, bár esélyesebb, hogy a gyűjtött xp az megy a lecsóba és újrakezded.
Más. Az utolsó harrier láda adott 3 nap prémiumot. Ez a waffentróger meg most a marathon is, ha kihúzom legalább a 7-es szintig, akkor nagyon sok prém napot adtak/adnak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Opel topik
- Milyen processzort vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Poco X6 Pro - ötös alá
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok