-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Plata
félisten
Wotinfo-n van fent új t9 francia táras tank.
Plusz szerintük novemberben jön a Manőverek esemény amin a jutalom egy szintén táras orosz med.
[ST-62 Version 2][ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
válasz Plata #253757 üzenetére
A manőverek amúgy a klántagoknak szólnak, felejtős.. Nagyon leszoktak a normális marathonokról, ahol játékkal lehetett a tank árát mérsékelni. A nomád volt idén év elején, utána nem is emlékszem, mik voltak, csak azt tudom hogy más tankot idén nem vettem. Így nem is fogok új tankot venni ha a WG nem csinál régi típusú marathonokat.
-
jano_77
nagyúr
válasz Plata #253757 üzenetére
és egy baszó light-ot is, amit a Cobra-hoz hasonlítanak.
WOT Plusz:
Látom, hogy van most ingyenes próbaidőszak.
Ha ezt kiváltom, elindítom és úgy döntök, hogy a 30 nap után nincs rá szükségem, akkor lemondható és az érte járó jutalmak megmaradnak?[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Baltazár123
senior tag
válasz jano_77 #253759 üzenetére
a wot plusznál heti jutalom van, számold ki és úgy indítsd, hogy csütörtök legyen az utolsó nap, különben az utolsó héten már nem veheted ki az aranyat a trezorból.
A próbaidőszak alatt le kell mondani, de kissé trükkös én megsz.vtam tavaly, mikor kipróbáltam és azt hittem lemondtam, mert ki is írt valami hasonlót, de nem, mert máshol is le kell mondani és le is kapta az 1 havi díjat és a support elhajtott, hogy nem adják vissza, mert már használtam, mentem pár csatát mire észbe kaptam... -
xAttilax
őstag
válasz Baltazár123 #253762 üzenetére
Én is kipróbáltam de úgy emlékszem, hogy a minden aranytartalékot megkaptam, még a végén pont fordulóra eső tízen párat is.
Kártyának az adatait kell törölni egyből mert akkor nincs honnan vonnia.
Jano! Érdemes úgy időzíteni, hogy tényleg sokat fogsz játszani, hogy kapj aranyat is, a többinek nem nagyon láttam értelmet a mi fázisunkban. (End game játékosok). De ha sokat nyomod akkor az 2000 arany nem rossz, persze ha nem az miatt játszol, mert amúgy az sem éri meg."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Baltazár123
senior tag
válasz xAttilax #253763 üzenetére
Én tavaly kifizettem 1 hónapot (meg még egyet lehúztak rólam) és akkor bent ragadt sokáig valami kevés arany. Lehetséges, hogy közben változtattak rajta. Most az ingyenesnél úgy időzítettem, hogy csütörtökön járjon le.
Ha odaadja a következő csütörtökön az aranyat, akkor is, ha már lejárt a wot+, akkor ennyivel egyszerűbb, nem kell számolni, mikor kezdi az ember.
-
po1son
addikt
Hétvégi dropok
13.09 17:00-tól 16.09 17:00-ig minden wot streamernél elérhető drop
14.09 (szombat) 18:00-tól 22:00-ig twitch drop link
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
phoenix1989
őstag
na azért ez nem igazán hihető számomra. Alapból fingja nincs semmiről de rohamban meg egy elvetemült vadállat. mivan:? ja természetesen már arany rangot súrolja.
-
ddt500hu
veterán
válasz phoenix1989 #253767 üzenetére
Ez csak valami véletlen. 51% a WR, meg 2900 avg dmg az semmi extra.
Én 53% WR-el csak ezüst E vagyok.
Valszeg kapott pár nagyon jó sorozatot. -
aktív tag
válasz phoenix1989 #253769 üzenetére
Nem biztos, hogy ugyanaz a személy játszik mindkét módban.
-
po1son
addikt
SEP24MARTYVOLE (ingyen parancsnok 30 nap inaktivitás szükséges)
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Met
nagyúr
WOT vagy Aslain hiba hogy a csatajelentés nem jelenik meg az értesítési ablakban, a nap statisztika sem működik (Aslain-os), ha rákattintok egy boostere nem történik semmi, garázsban nem látszik fent, csak amikor vissza kattintok akkor látni hogy már megy.
Azt hittem Aslain hiba (mert nem szoktam frissítgetni naponta), most a legfrissebb van fent de továbbra sem működik."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Plata
félisten
Ma már kaptam két orosz nyelvű üzenetet is,bár a gugli szerint valamiféle klán meghívó,de ruszkikban én akkor sem bízom ha kérdeznek.
Привіт, Запрошую в клан [-GGWP] Good game, well played. У нашому клані панує дружня атмосфера, ми допомагаємо один одному в прокачуванні та розвитку. Отримуй задоволення від гри разом із нами. Хочеш вступити? Просто дотримуйся інструкції: 1. У правому верхньому кутку знайдіть вкладку «КЛАНИ». 2. Угорі праворуч натисніть на «Пошук клану». 3. Введіть «-GGWP» без лапок у поле пошуку і натисніть «Enter» 4. Натисніть на кнопку «ВСТУПИТИ В КЛАН». Приєднуйся до нас і насолоджуйся грою разом!
Nem lehet hogy megint valami átverés? -
po1son
addikt
Bonus kód:
FRIDAYTHE13TH
30 Event Pass PointsSTEAMID/WOT nick: po1son_
-
Plata
félisten
válasz po1son #253778 üzenetére
Bocsi,de ez hajós kód szerintem.
Tegnap küldték.Captains, this Friday the 13th is your lucky day! Log in during patch 13.8 to claim our Ninth Anniversary Gift Container with a free Tier VI ship! Use bonus code FRIDAYTHE13TH for 30 Event Pass points—enough to unlock 2 rewards: 1,000 Festive Tokens and 7 More Signals Containers!
-
phoenix1989
őstag
Prokhorovka
baloldalon a csapatom light tankja, jobboldalon az ellenfélé. Szerintetek nyertünk?
-
aktív tag
Pilsenen megy a vonat,úgy meglepődtem,h ki is lőttek
-
aktív tag
válasz cherubion08 #253784 üzenetére
Ó, erre kiváncsi leszek.
Ma még nem jártam arra…
-
DVlad
őstag
Ciao!
Járt valaki úgy, hogy (talán a legutóbbi frissítés óta) nincsen hangja a játéknak?
A menüben semmit sem változtattam, ellenőriztem is, hogy minden engedélyezve van-e, a szintek nincsenek nullán, stb. -
Plata
félisten
válasz Zsolt,72 #253785 üzenetére
Arra lennék kíváncsi hogy valóban ott van a vonat és ha nekimegyek palacsinta lesz belőlem,vagy csak átmennék rajta mint egy szellemen,már láttam,de vagy artyval vagy lassúval,lassú járgánnyal esélyem sem volt utolérni.
#253786DVlad
Az időnként előjön,menj be a gépházba és kapcsold fel a játék hangját,valószínűleg 0-n van.Ha mázlid van egy mikropatch vagy nagyobb patch javítja.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
Plata
félisten
válasz DVlad #253789 üzenetére
Gépház-rendszer-hang-speciális beállítások ott pedig az alkalmazások hang és eszközbeállításai.
Ha fut a WoT akkor ott megtalálod,valószínúleg 0-ra téve.Sajnos ezt minden indításnál el kell játszani amíg meg nem javul.#253788cherubion08
Na majd én elkapom.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Láttátok Séf vidióját a csalókról meg hogy játékosokat végleg bannoltak?
Köztük streamereket is,bár Séf szerint ártatlanul.
[Jujtúb]#253788cherubion08
Roham módban nincs vonat ugye? Nem emlékszem rá hogy láttam volna,tegnap is voltam ott rakéta verdával,a dombok közt tettem el két süketet befőttnek.[ Szerkesztve ]
-
libus
őstag
World of Tanks játékot nemrég kezdte el egyik ismerősöm.
A Garage melletti "Tank" és a "Season" fülön is van lakat?
Miért van ezeken lakat?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
tween
őstag
"Gratulálunk! Kaptál 2 tokent."
Hol találom ezeket?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest