Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz 04ahgy #25206 üzenetére

    Nekem volt olyan emlékezetesem csatám Prokhorovkán, igaz már vagy 1-1,5 hónapja, hogy 4 F155-el mentünk, az ellenfélnek meg csak kettő volt, én obj704-el. Na mondom, itt nem lesz gond, csak éppen nem néztem alaposan meg az ellenfelet, akik valami elit klán szakasz volt, meg egy szintén elit huns-os szakasz a legjobb játékosukkal. Na most én sem értem hogyan csinálta az ellenfél, de az F155-k eltüntek és alig sebeztek, pedig nem noob játékosok voltak. Amit végképp nem értettem, hogy lőttem az obj704-el a huns-osra, patton-al volt és nem tudtam sebezni. Komolyan én még ilyen csatát nem láttam, hogy semmit nem tudtam csinálni az obj-al. Valahogy mindig úgy tekerte a tankot, hogy nem volt jó lövés helyzet, pattant vagy max lánc és utána felderítettek, aztán éltem még kb 5 másodpercig.

    Utána megnéztem a statot és ja, egy dolgot emelnék ki, ami talán a tényleg profik egyik erőssége a lövés. Neki 12% volt a sniper/mesterlövész érem és a lejátszott csaták aránya, nekem 2,5%. "Csak" ennyivel lő jobban.

    A minimaus-t tudtam, hogy kegyetlen az MM-je, sokszor beteszi top tanknak tier3 csatába is. A pzs35-ről viszont eddig nem olvastam semmit. Azt tudtam, hogy nagyon op tank a tier 3-ban, pl a rettegett pz 1c a hátát tudja csak sebezni vagy aranyat kell használnia ellene. A 8.8-ig viszont olyan normális volt a csaták eloszlása, sokszor mentem kv1 meg hasonló tier5 ellen, de nem az volt, mint most, hogy szinte állandóan ilyenek ellen megyek, hogy még aranylőszerrel is alig bírom sebezni őket, ők meg 1-2 lövéssel kiszednek, nekem meg pl a kv1-hez 12 sebző lövés kéne, reménytelen. A másik gond, hogy olyanok a csapatok a rengeteg noob miatt, ha nyerni akarok, akkor nekem a tier3-nak kell akcióznom, de ha belefutok egy tier5-be vagy akár egy hetzer-be, akkor nekem végem. Eddig jó kis fun tank volt ez, de ha így marad, akkor hanyagolom, mert ezek már keserves csaták vele a folyamatos tier4 meg 5 ellen.

    Na majd utána keresek, hátha fű alatt megpiszkálták, de most nem is a WR miatt sajnálom, bár az is romlik, hiszen nem tudok hozzátenni a csatához sokat a tier4/5 ellen, hanem egyszerűen nincs meg az a szórakozás és tényleg érdekes csaták voltak, ha egyedül vagy kevés társsal kellett lehozni a túlerő ellen, amikor a csapatom idiótái hirtelen halált haltak, de most meg már sz.r, mert egy kv1, chuchill, bdr ellen szó szerint semmit nem tudok csinálni, egyet lövök, vesztenek 50hp, ha sikerül gyenge pontot lőnöm arannyal, ők meg bevágnak nekem 150-200-t és persze rám jönnek, hiszen nem félnek tőlem. a taktikázáshoz meg lassú a tank. Game over, egy fun tankkal kevesebb, úgy látszik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák