Új hozzászólás Aktív témák

  • joergie

    őstag

    válasz Puculo #251516 üzenetére

    Szerintem ez a legrosszabb tier10 arty. ezért is vettem elő mostanában(igen, mazoista vagyok). Annyira pontatlan, hogy nem igazán tőled függ, hogy milyen kört futsz. Ez az 5 kill is úgy jött össze, hogy az átlagosnál jobban jöttek ki a találatok(ráadásul mozgó célpontot esélytelen lőni, nem is szoktam megpróbálni, itt is csak azért lőttem el spot után 13sec-el az m60-ra, mert jobb esélyei lettek volna nélküle a csapatnak...míg 261-el, de utóbbi időben batchat artyval pl ebr-eket szivattam ;] - 3ből 2 bemegy és kb kivettem a játékból, amíg a mi ebrünkkel bohóckodik, de ezt tudja a 261 is, csak nem 10mp-enként).
    Rammer, EGLD, forgási mechanizmus, semmi lila. Egyszerűen ebben a metában annyira lassan tud reagálni, hogy nem tudsz egy átlagos szintet hozni 1-1 csatában, míg pl obj261-el lehet egy stabil szintet hozni, ráadásul egész jót(szvsz direkt sokkal jobb a szórásképe is a többi artynál).

    Igazából azt próbálgatom, hogy milyen távolságra mivel lőjek, és ha lehet, mozogjak e közelebb a fronthoz. Ennél pl nem találom, hova lehetne lőni AP-val ,mert ha már olyan közel vagyok, hogy elég jó esély van ELTALÁLNI a célpontot(~4-500m), akkor szinte csak frontot tudok lőni, annyira meg nincs ráhatásom, hogy melyik részét találjam el a tanknak(hiába a legjobb a átütése). Csak városban jó az ap, viszont ott meg telibe tolja, hogy zeró a negatív löveg kitéríthetőség, és még magas is.
    obj 261-el simán lövök ap-t 600m-re is, egész jó találati/dmg aránnyal(ráadásul jobban is mozog).

    Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

Új hozzászólás Aktív témák