Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Plata #251233 üzenetére

    Kis túlzással azt lehet mondani, hogy a WoT hoz nekik szemmel látható bevételt, a többi játék meg elvegetál. Valószínűleg a WoTra terhelnek egy csomó költséget, főleg a grafikus motor fejlesztését vagy a modelleket meg pl a honlap,shop működtetését stb. A szerverek költségeit vajon megosztják-e, de mondjuk egy cég és a repülős játékot is életben tartják, pedig az tutira csak veszteséget termel nekik, az ő dolguk.

    A WoT is egyébként, aki még visszaemlékszik, ilyen, hogy prémnapokat kapjon az ember? Sátoros ünnepeken lehetett párat szerezni, meg amikor bejöttek a kampányok az volt nagy szó, hogy ott van 1-2 prém nap fődíjnak. Ma már csak mosolygunk ilyen 1-2 napokon, de akkoriban még a kampány küldetés teljesítétést is próbáltam úgy igazítani, hogy amikor egyébként is volt valami hétvégi kampány és akkor prém nap + a pár prém tankommal toltam, hogy jöjjön a credit.

    Aztán amikor valami megreccsent a játék népszerüségében, akkor elkezdték a komolyabb jutalmazást, "ingyen" marathon prém tankok, sőt emlékszem még aranyat is lehetett gyűjtögetni napi küldetésekkel egy ideig, bár azt elég gyorsan befejezték :), hamar rájöttek, hogy az nem megérős nekik. Aranyhoz nem egyszerű hozzájutni egy F2P játékosnak a WoT-ban. Mindegy is, a lényeg, hogy sokkal nagyvonalúbbak most az ajándékok szórásával, mint voltak az elején. A többi WG-s játék meg igyekszik játékosokat csábítani magához.

Új hozzászólás Aktív témák