Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    Csak kíváncsiságból csináltam, mert úgy éreztem, hogy mióta elc-vel tolom, csak nem adja Prohorovkát. És megnéztem Skill (talán) múlt szombati videóját, ahol háromszor egymás után Pro-t kapta Mantival. Meg az is érdekelt, hogy azok a pályák, amiket nagyon utáltam tényleg többször fordulnak-e elő, mint a többi, vagy csak érzés. És azért a stat nagyjából megerősítette azt, amit éreztem.
    Ja, mivel modot nem használok, ezért én a körülményesebb utat választottam, amit kigyi_23 is írt. TC-ből táblázatkezelőt, aztán ott mókolás. Inkább a pályák neveinek a kikeresése volt nehezebb, mert az ugye más, mint a filenév.
    Ma azért kicsit javított Prohorovka, mert 20 csatából kétszer is kaptam. Persze azt a rohadt Safe Havent is (kétszer). A második csata ráadásul elég izgalmasra sikeredett, de a végén sikerült lehoznunk (elc-vel utolsónak maradva t9-es csatában). De legalább Fjord nem volt.
    Amúgy én is elcsábultam, és ezt a 4 ládát megvettem. 8 nap prém, a rühes macska, a többi asszem értéktelen. Plusz a kötelező 1k gold a 4 ládára.

Új hozzászólás Aktív témák