Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    válasz balintka #246746 üzenetére

    Gyors medeket. Nekem nincs Progettom és boratom, de azt a kettőt egyértelműen. Én LIS-szel szeretek a legjobban játszani azok közül, amik nekem vannak. Ralatíve gyors, jó az ágyúja és az alfája. Szoktam még menni a 122TM-mel, de az sajnos eléggé lassú és valami horror az újratöltése. AMX alt proto is van, azzal is megyek, ha a másik kettő nem elérhető. A sebessége nagyon jó, de az ágyúja az valami horror. Bármikor képes mellélőni. AMBT, T-44 is jó lehet szerintem.
    Lightok is tudnak működni, bár én azt vettem észre, hogy most lassabban adja az előrelépést a spotra. Nekem csak elc van, és mivel az eléggé bokorspotter, talán nem annyira jó. Az ágyúja nagyjából használhatatlan. Ettől függetlenül volt, hogy brutál kört mentem vele. Mivel nagyok a pályák, lehet azért spotolni velük, főleg, ha sikerül valami meglepő helyet találnod. Nekem a havas pályán középen védekezésben sikerült egy random bokrot találni a templom mellett a folyó túlpartján, ahonnan összejött 5k spot. Eléggé kicsi is, szóval a berohanós móka is működhet, mert nehéz eltalálni. LT432 meg az ebr jobbak szerintem, mert azokkal lövöldözni is lehet.
    TD: su130 és a Skorpion itt is op-k. Nekem egyik sincs meg. Shrekem van, és tud jó lenni, de itt szerintem kicsit hátrány a nagyon alacsony alfa. Sokszor csak egy lövésre van lehetőség, akkor meg inkább sebezzen nagyot. Bár ha rádnyomják a felderítést és utána az atomot, akkor mindegyiknek nagyon-nagyon hamar vége van. Nyitottak nulla páncéllal.
    Heavy-vel nagyon-nagyon ritkán játszok. T34-em van csak az eléggé alkalmatlan erre a játékmódra (ahogy már bármire is ebben a játékban), de mondjuk a lövegek védelmére a leghátsó vonalban tud működni. Ott nem nagyon kell mászkálni vele, és hulldown-ban elég jó. De arra meg már mindenkinek van arty-ja vagy légicsapása és könnyedén kiszednek. Amúgy szerintem ha mindenképpen heavy, akkor Skoda, duplaágyús, esetleg a T32 és klónjai. Szerintem ehhez a játékmódhoz mindegyik heavy túl lassú.
    Arty-val még soha nem mentem ebben a módban, de szerintem sokat nem érnek.

Új hozzászólás Aktív témák