Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz phoenix1989 #244866 üzenetére

    ennél jóval nagyobb gond most már, hogy pl a tavalyi 1 parancsnok képviselje a legénységet WG ötlet egészen korrekt dolog volt, megszüntette volna a 2-3-4-5-6 legénységes tankok különbségét - soha nem lesz abból se semmi, miért? mert a cc visítottak, mint malacok akkor is és lázították a népet, itt már semmin nem lehet változtatni, semmiről nem lehet beszélni stb

    Pedig az alap ötlet jó volt, csak csiszolni kellett volna a sok visítás helyett, konstruktívan. Ahogy most is a wot+, ötleteket mondani, hogy mi kerüljön még bele, hogy megérje a wg-nek is, de a játékosoknak is. erre a világi nagy cirkusz és ennyi, megint nem se beszélni róla, se semmin ötletelni, hogy mi legyen benne... jelenleg a wot+ kuka, nem kapok a pénzemért elég szolgáltatást és nem játszok annyira sokat, hogy a havi 2e aranyat ki tudjam venni belőle. Inkább aranyat érdemes venni, főleg karácsonyi láda formájában. Pedig lenne a wot+-ban fantázia, ha megkönnyítené a játékban a fejlesztést valamilyen formában, de ez így kevés, ennél több minden kéne.

    ezek az idióták nem veszik észre, hogy nem a WG ássa meg a wot sírját, hanem a változást permanensen ellenzők....

    Pedig hogy várom tavaly óta az egy legénységet 3 tankban használhatok opciót, de abból se lesz semmi a közeljövőben mert megint jön a kórus, hogy p2w, ha a dezsőke123 fullos legénységgel jön szembe :)

    szerencse, hogy nem érdekel már különösebben wot, bár azért gurulgatok, így szerencsére csak kicsit húzom fel magam az ostobaságon :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák