Új hozzászólás Aktív témák

  • joergie

    őstag

    válasz cherubion08 #243662 üzenetére

    Könnyű félreérteni ezeket a dolgokat, ezért fontos, hogy pontosan fogalmazzunk a témában.
    Adott nemzet adott tankosztályhoz(light, med, heavy, td, arty) tartozó tankhoz képzett legénységek ugyanúgy funkcionálnak prémium és ajándék tankokban, mintha a saját legénységük lenne.
    Tehát mondjuk az egyik legismertebb prémium járműbe, a Lőwébe beteheted akár a vk3601h vagy maus, vagy bármely német heavy legénységét, ugyanúgy fog funkcionálni, mintha a Lőwe saját legénysége lenne, de Lőwe helyett mondhatnék e75TS-t, vagy bármit erről a listáról.
    Visszafele nem működik, tehát a Lőwéhez képzett legénység csak a német heavy prémium és ajándék járművekben fognak tökéletesen funkcionálni. Ajándék tankok azok, amihez nem jár kredit buff, vagy akár bond bevétel(Tier9prémium járművek), tehát jellemzően a battlepassból, vagy más eventből szerzett "speciális" tankok(cw tier10 tankok, vagy kampányból pl obj260 vagy obj279early). Ezt a kört nehéz elmagyarázni, itt vannak a reward(ajándék) tankok.
    Tudtommal ez alól csak a történelmi tankok kivételek, amik nem úgy viselkednek mint a prémium vagy ajándék tankok, hanem úgy, mint a techtree tankok, tehát csak a saját legénységét tudod benne használni büntetlenül.
    itt vannak a gyűjtői tankok, ami bárki számára elérhető kreditért a kliensen belül.

    Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

Új hozzászólás Aktív témák