Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz cherubion08 #242239 üzenetére

    Sok könnyű tank van egyébként a játékban, valamiért szeretik ezt a játékosok, de az is biztosan igaz, hogy amikor küldetést vagy gunmarkot csinál az ember, akkor ebben az esetben mivel spotra menne főleg, nagyon feltűnő és zavaró a sok konkurrens.

    Hogy aztán manipulálja-e a wg finoman az mm-t? Ez a konteó már nagyon régen tartja magát, hogy ha valaki küldetést aktivál, akkor direkt megnehezíti neki a WG. pl van a medes, sebezz TD-t és állítólag eltűnnek a TD-k :) ezért sokan vegyes szakaszban mennek be, hogy megoldják ezt, mert ha van td, akkor lesz az ellenségnél is. Őszintén szólva, nem tudnám megmondani. Nekem is gyanús, hogy van benne valami, mert az összes nagy spotos küldetést prokhorovkán csináltam, egyedüli könnyű tankként. Szóval akkor néha segít is a wg, nem csak nehezít, vagy csak ezt dobta az rng meg az mm. Soha nem fogjuk megtudni ezt pontosan. Ha van oldalanként már 2 könnyű tank, akkor baromi nehéz nagyot spotolni, bár néha elpusztulnak, de tény, hogy egyszerűbb az ember dolga, ha egyedül van eleve.

    Meg azt nem tudom, hogy honnan tudná a wg, hogy bárki is gunmarkozik? Jó, nézhetné a százalékot, de ez egy olyan cég, amelyiknek elvétve jön tökéletes foltjavítója is, túl sokat nem néznék ki belőlük, hogy ilyen összetett dolgokba egyáltalán belemennének és még jól meg is oldanák a nehezítést :)

Új hozzászólás Aktív témák