Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Viktoár #241862 üzenetére

    akkoriban kevés álcázásom volt és jól jött az ingyen álca, meg mondjuk jól néz ki, az is igaz, egyébként is a gép előtt voltam, de nem erőltettem különösebben, válogattam, hogy melyik nemzeti töredéket használjam fel, többször módosítottam. Ennyi, majdnem kicsúsztam a sorszámosból, pár percen múlt, ahogy utána olvastam kb 5 perc szöszmötölés még és elfogyott volna, de nem érdekelt annyira a sorszám, hogy összetörjem magam érte.

    Most is amelyik nemzetnél már biztosan nem fogok többet fejleszteni és van elég töredék, azokat a töredékeket bedobálom. Japán tankok jönnek idén állítólag, azt meghagyom meg a németet, mert azt is lehet a japánhoz használni. Rakok bele még kreditet is 10m körül, a többi szabad xp lesz. Mire ezeket összeszedem az assembly shopban, ha a 11-12k sorszámot még elcsípem, akkor jó. Ha meg nem csípem el, akkor így jártam, nem érdekel a skin már annyira, hogy azért törjem magam. Annyival lesz most egyszerűbb, hogy tavaly tényleg át kellett gondoljam, mit dobok be a tankért. Most csak bedobálom a kreditet, töredékeket és a maradék meg megy szabad xp-ből. Azalatt a gyors 10e játékos már el is vitte e maga tankját full aranyért mondjuk :)

    : a vz51 kérdés: én nem emlékszem játékban tankra, amin a lánctalp különösebben javított volna. A nagyobb motor is csak nagyon ritkán hoz érezhető változást. A lánctalp inkább régen volt szivatás, a hp növelő felszerelés előtt, mert muszáj volt kifejleszteni, addig nem lehetett felrakni a többi felszerelést, mondjuk a nagyobb ágyút. Most már ilyen sincs. Ha tervezed, hogy megtartod, mert ne felejtsd el idén jön vagy jöhet változás és több tech tree tankban tudod a legénységet használni, akkor érdemes kifullozni a tankot. A 9-es cseh tank meg egyértelműen megtartós, tier9-ben jól aprít, csak legénységem nincs rá most még

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák