Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz joergie #241377 üzenetére

    Legalább 1600ft-ot ki kell adni a tankért, igen. 4x kicsi láda kell. Jöhet persze twitch pont később, akkor kevesebbet kell kiadni érte, már akinek kell a tank. Ha legalább aranyat is adna a láda, mint karácsonykor, de csak ilyen (számomra legalábbis) semmit nem érő személyes tartalékokat meg álcát.

    Személyes tartalék így is annyi van, hogy már nem tudom elhasználni, mert még ezt a kínai sugaras nehezet kifejlesztem, aztán más nincs, ami érdekelne. Mondjuk a mocsok sz.r tier8 után/közben majdnem abba hagytam. A tier9 egy fokkal jobb, a tier10 megint mocsok, azt mondja több streamer is, szóval jó kérdés, minek fejlesztem.

    Az álcázás meg szintén zenész, nincs annyi tankom, amire fel tudnám rakni a meglevő álcázásokat. Számomra értéktelen. A type62 is, mert a trading karavánból is meg lehetett szerezni, nem kellett kp-t kiadni érte. Igaz ott is átugrottam inkább, nem kelt fel bennem vágyat ez a tank.

    Mondjuk aranyra átszámolva 1250 aranyat lehet venni ennyi pénzből, szóval annyira nem rossz talán az ajánlat egy tier7 prém tankért, feltéve, hogy kell a tank valakinek és most kell. Meg ha ér valamit neked a személyes tartalék vagy az álca.

    Én kivárom a következő black marketet, trading karavánt vagy bármit, ami jön és majd ott beszerzem a tankot, ha éppen jó áron lesz. Több kp-t idén nem invesztálok a játékba. Van annyi aranyam, amivel kifullozom a 3 várható normál battle passt, meg még egy tier8 prémet tudok venni amikor lehetőség lesz tank cserére. van 8k kötvényem, azon veszek egy Alpine Tigert és becserélem, mert az a legdrágább (aranyban) kötvény tank.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák