Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Elit3Zotya #241279 üzenetére

    ez a free to play szükséges velejárója, sajnos - egyre újabb és újabb élményt kell adni a játékosbázisnak, mert a fizetés önkéntes. Nem vagyok benne biztos, hogy egy előfizetős modell nem lehetne-e működőképes, de elég nagy számú játékos kell és gondolom pont ezért választották a free-to-playt. A chemsnek volt egy troll videója, a foch b-vel rankedben ráment a kranvagn-ekre felbőszült bika módjára és ott mondta, hogy olyan kevés az usa játékos, hogy többször megizélte ugyanazt a kranyó játékost :) Az is elég unalmas lehet azért, ha gyakran ugyanazok ellen játszana az ember. Egy előfizetős modellnek ez lenne a kockázata.
    Így meg el kell fogadjuk, hogy a tech tree az csak az alap, de a wg-nek a pénz a prém tankokból meg az egyéb cuccok eladásából származik.
    A tavalyi sztár a t56 volt, az idei a bz176. ezek nélkül szerintem bőven észrevehető lett volna a bevétel csökkenés a wg-nél.
    Jövőre valami újnak kell jönni, 4 csövű tank 2000 saldó sebzéssel :) amiből persze jó, ha két lövedék betalál, de azért néha betalál mind a 4 vagy a sturmtiger 1500 elméleti sebzéssel vagy valami, amire gerjed a nép.
    A közép és hosszú távú károk a játékmenetre kevéssé izgatják a wg-t, láthatóan.

    jano_77: 0,46-os alap pontosság mellett ilyen lövéseket kéne leadnod 2/3 vagy inkább 4/5, ehelyett fordított az arány. tényleg ha van rá lehetőséged próbáld ki valamelyik is klónt a tier7-ben, azoknak van még hasonló 0.46-os pontossága és a hajad fogod tépni, amikor közvetlen közelről mellé lő, ott ez rendszeres élmény

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák