Új hozzászólás Aktív témák

  • Don Vittorio

    őstag

    Csaxólok - szokás szerint -, hogy még van 15 helyünk a [HRG] klánban (100 ronin és néhány gésa a böcsületes nevünk). Akik már ott vannak, vissza tudják igazolni, hogy nálunk nincsenek kötelező, erőszakolt dolgok, tényleg mindenki akkor és annyit játszik, amikor és ahogy tud, viszont a klánban létezésnek van néhány előnye, ami miatt érdemes lehet csatlakozni.
    1. Ha klánban játszol, kb. heti 3-4-szeri játékkal összejön annyi "kötelesség útja" pontod, hogy megkapj 6 db 20k-s legénységi könyvet, ami könnyen kiszámítható, hogy éves szinten 3 milliónyi XP, aminek mindig van helye.
    2. Ugyanezekből a pontokból tudunk boostereket gyártani, amiket kétórás ciklusokban tudunk bekapcsolni. Jellemzően +30% kredites és +250%-os freeXP-s csomagot kapcsolunk annak függvényében, hogy hányan vannak online.
    Már elég jelentős pufferünk van boosterekből - kb. 200 db -, amit decemberben, ha lehet, még intenzívebben fogunk kapcsolgatni. Ezek vissza- és kitermeléséhez jól jönne, ha fel tudnánk tölteni azt a 15 helyet. Már az is látványosan növelte a klán bevételeit, hogy az elmúlt hónapokban 10-12 játékos innen csatlakozott.
    Ha tudtok olyan ismerőst, aki játszik, és, aki nem minden áron CW-zni vagy strongholdozni akar olyan helyen, olyan klánban, ahol szervezik is az ilyen típusú játékokat, hanem csak nyugisan, a saját tempójában akar játszani, akkor toborozzátok be, mert jelenleg tényleg az van, hogy csak az előnyeit használjuk ki és ajánljuk fel a klánozásnak. Komplett baráti kör is jöhet, ha van kedve.
    Mindezeken felül az itteni tagok közül, aki viszonylag gyakran játszik, keressen meg engem, ha van kedve, mert akkor tudok adni olyan rangot, amivel kapcsolhattok ti is boostert. Elég gyakran vannak olyan órák, amikor sokan játszotok, de nincs fönt olyan rangú klántag, aki tudna kapcsolni, és ezen így viszonylag könnyen tudunk változtatni. Jó lenne, ha jelentkezne olyan, aki a délután-kora esti és, aki a reggeli-délelőtti órákban szokott aktív lenni.

    40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.

Új hozzászólás Aktív témák