Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBear

    senior tag

    válasz hulp01 #235773 üzenetére

    Ehhhh... könyörgöm, mi az, amit szerintetek nem értek? Hol beszéltem én átlátszó meg nem átlátszó bokorról, tracer nyomról stb.
    Anomáliákról beszélek. Arról, hogy előfordul, amikor egyszerűen nem működik vagy nem úgy működik, ahogy azt a WG állítja a spotrendszer. Arról, hogy úgy puffantanak le (nem jellemző, de belefutottam, lásd tegnap), hogy odébbmegyek, senki sem láthat, mozgok éppen és telitalálatot kapok. Vagy még sehol az ellen, de már detektálnak, majd mozgás közben kapom a találatot.
    Vagy a szokásos eltűnő lövések, "véletlen" mellélövések, vagy az RNG állandó belenyúlása a játékba. Ez mind-mind egy bosszantó apróság. Együtt élek vele, mert játszom továbbra is, de bosszantó. Néha túl sok.
    Erre jöttök ti azzal, hogy "hámernemértedámajátkot-e".
    Igen, tudom, hogy nincs replay - ez konkrétan az én hülyeségem, nem szoktam elmenteni, sokszor gondolok rá, de inkább hagyom. Nem lesz jobb tőle a dolog, ha visszanézhetem, hogy az 50m-re álló ellen mellé megy a lövés, miközben én is állok és kivártam a célzást. Mintha a csőből mondjuk a cső tengelyére mérten 40°-os szögben menne ki a lövedék. Vicc.

Új hozzászólás Aktív témák