Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz hulp01 #223450 üzenetére

    Más a hatása. Az improved aiming-et gyorsan becélzó tankokon érdemes használni, mert még tovább növeli a pontosságot, persze az RNG-ben igazad van.
    Vertikal stab meg akkor, ha általában nincs időd kivárni a becélzást vagy sokat lősz mozgás közben. GLD meg akkor lehet hasznos ha nem bírod kivárni a teljes becélzást általában, de álló helyzetből lősz (td-k).
    Pont ezen röhögtem, E50m-mel célzom az IS7 tornya alsó részét az ágyú mellett, hátha beüti, ott szokott rá esély lenni a nagy átütésű alap lőszerrel. Erre elmegy a lövésem balra fel, majdnem a célzó kör szélénél a p.csába teljes becélzás mellett, na mondom a q RNG már megint. Erre beadja a sebzést :) Csak néztem. Megnéztem weak pont guide-ban és ha szembe áll az is7 a bal felső kémlelő ilyen 15-20cm magas gyenge pont, 210-el bevihető, nade az egészen biztos, hogy én nem oda céloztam, meg hogy ilyen távolságból eltaláljam, ahhoz jobban kéne céloznom, mint az olimpiai bajnok céllövőnek. Mindegy, mert megadta a találalot a WG, némi VAR vizsgálat után :)
    Egyébként a múltkori Battle Pass-ban volt még tovább fejlesztett speciális improved aiming, aki ebben gondolkodott, bár talán már késő behúzni, nem tudom pontosan, hogyan működik a BP ilyenkor és még nem vagyok a mostaniban az 50-es szinten, hogy megnézzem, megvehető-e most is vagy csak a normál továbfejleszthető verzió. A tippem az utóbbi, tehát aki kimaradt, az lemaradt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák