Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz jano_77 #219240 üzenetére

    Megnéztük gyakorlóban. Jól működik az a bokor, jól használható. A folyómederből nem lehetett spotolni csak ha már nagyon közel mentem. A dombról viszont be lehet spotolni mert belátni a bokor fölé és vissza nem spotolsz.

    Ebből a bokorból például simán lehetett spotolni amikor a 121 előre ment a bokor közelébe és nem spotolt vissza:

    Ezekből a sárgával karikázott bokrokból is működött, a pirossal jelzett bokorból nem lehetett spotolni:

    Szóval van rá kis sansz hogy fent a platón volt valamelyik bokorban egy udes vagy egy leo pta.

    Viszont nem írtad meg hogy pontosan mikor spotoltak hogyan mozogtál, nem adtál replay-t.
    A modoktól összehányt képedtől majdnem kiégett a szemem de nagy nehezen ki tudtuk venni belőle hogy hol halt meg az E100 és a Löwe amik lőttek téged. Megnéztük Löwével és onnan ahol megdöglött simán spotolta a 121-et mert már nagyon közel volt a bokorhoz. Szóval ha akkor lőtted őket amikor ott voltak ahol a hullájuk van a képen akkor nem csoda hogy kispotoltak. Elég nagy a látótávja a Löwének és az E100-nak is.



    Egyébként nehéz elhinni hogy téged nem zavar ez a sok szemét amit kirajzoltatsz a modokkal. A minimapot például teljesen szétcseszi az hogy a neveket is kiíratod rá. Ráadásul ez tök felesleges infó. De a bekapott találatok is 2x vannak kiírva amiből az egyik felesleges a totál sebzés/spot/blokk is 2x van kiírva. Bezzeg a minimapon látótávot jelző kör az nincs mert az minek. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák