Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Swinegod #218321 üzenetére

    Na baszki most bántam meg hogy behúztam a skodát 5700-ért. :W

    Titkon az 50TP-re vágytam legjobban a listáról. Szeretem a lengyel tankokat, szimpatikusak a paraméterei, jól balanszolt. Reménykedtem benne hogy ez kredites lesz és behúzom mindkét szerverre.
    Nagyon nagy a készlet, régóta megvehető tank, nem ritkaság. Szerintem minimum ár közelében elvihető ami baromi jó ár érte (9600 arany az alap ára). Lehet el sem fogják vinni mind a 12 ezret. Viszont nekem elment a gyűjtögetett aranyam a skodára, szóval így jártam.

    Jövő évi fekete piacra már ruszki szerverre is összegereblyézek 6-10 ezer aranyat free2play. Addigra már lesz normális tankállományom, tudok rankedezni és 1v1 tornákon indulni.

    Sok szerencsét annak aki licitál rá! Én megyek aludni, jó éjt/reggelt!

    #218322 po1son
    Skodából 15 ezer volt készleten és minimum körül el lehetett hozni. Ebből csak kicsit van kevesebb. Mivel alapból drágább tank és kisebb a minimum bid így valószínűleg a 12 ezer el fog fogyni viszont mint írtam régebbi tank, kevésbé ritka és lesznek akik úgy jártak mint én hogy ellőtték már az aranyukat a skodára és erre már nem fognak licitálni.
    A 10 ezer gold-os minimum árat kizártnak tartom, eleve 9600 az alap ára. Szerintem 6001-gyel vihető, de nem vállalom a felelősséget érte ha tévedek és emiatt nem kapná meg valaki. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák