Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz krisz74 #21246 üzenetére

    Nagyjából amelyik akcióban van és amelyik nemzetet favorizálod, illetve az is kérdés, hogy milyen típusú tankot szeretsz. Olvasd el, hogy melyiknek mi az előnye, hátránya.

    Az is6-n nem gondolkodsz?

    Nekem nincs, de megfigyeltem, hogy már több butál jó win6-os játékost láttam (meg szoktam nézni őket csata után, hogy milyen tankokkal mennek, milyen sebzés átlag stb.), akik azt csinálják, hogy vesznek egy is6-t és azzal farmolnak kreditet meg szabad xp-t és egyből tier7/8-ban kezdenek fullos tankokkal.

    A pénzt legjobban a statisztika alapján a JT8.8 hozza, de nem túl élvezetes vele a játék, inkább csak amolyan iparosmunka. Ritka az élvezetes csata vele, mert annyira kell vigyázni rá (lassú, nagyon nehezen fordul és az alja sérülékeny nagyon szemből), illetve az is speciális benne, hogy viszonylag kicsi a sebzése, de gyorsan lő, ezért meg kell próbálni mindig láncot leszedni, meg mindig gyenge pontot lőni főleg tier 8 nehéz tankoknál, máskülönben az ellenfél eltűnik és nem sebeztem szinte semmit. Érzésre viszont prémiummal nem nagyon van vele 20k nettó alatt csata, mert a lőszer nagyon olcsó, a javítás elfogadható összegű. Minden betalált lövés nagy durván számolva 5k kredit, szóval nem nehéz vele összeszedni 20k nettót, ha már van tapasztalatod vele, akkor ez akár a 1,5-2 is lehet átlagban (6-8 betalált lövés ezzel megcsinálható, nagyon gyorsan tölt). Ha profi vagy, akkor még ennél is több, de ahhoz tényleg kell tudás, hogy mikor mit csinálj és főleg, hogy hol legyél vele, mert ha egyedül maradsz vele, akkor szó szerint bármi, ami 30-nál többet megy simán kinyír. Már Su12244-el is nyírtam ki jagdtigert (az ennek a nagytestvére, de hasonló mozgáskoordinációval), pedig a su az TD és forognom kellett vele, hogy rálőjek, de annyira lomha a szerencsétlen, hogy nem tudott rámfordulni.

Új hozzászólás Aktív témák