Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz hulp01 #206915 üzenetére

    Két apró kiigazítás:
    1) Nem mod mutatja hogy prém lőszerrel lőttek hanem már benne van alapból a játékban csak be kell állítani. Érdemes beállítani hogy mindent mutasson mert hasznos info lehet hogy mivel lőttek, ha lepattant akkor az alfából következtethetsz milyen tank volt, a lőszer típusa alapján meg máshogy forgatod be a tankot.
    2) Kredit szempontjából meccsenként két javítókészletet csak akkor tudnál elhasználni ha egy kicsit és egy nagyot is vinnél, de a szövegkörnyezet alapján nálad nem ez a helyzet. Ha egy javító van a tankban bármennyiszer aktiválod a csatában csak egyszer vonja le a csata után.

    (#206926) ChristianID
    Kaptál epikus medált. Ebbe a küldetésbe és az ászhoz számolt xp-be beleszámít a hősies védekezésért járó xp.

    (#206927) nomic
    Van sok játék ahol számít az ssd, a wot nem igazán tartozik közéjük bár az se mindegy hogy ha hdd-n van a játék akkor milyen gyors az a hdd. Nekem aránylag gyors hdd-m van, azon van a játék. A visszaszámolás előtt kb 15-20 mp-cel a csatában vagyok, ennyi idő nekem bőven elég a csata előtt hogy kiértékeljem a csapatösszeállítást és eldöntsem mit kéne csinálnom így én az ssd-vel nem nyernék sokat. Op rendszerem egyébként ssd-n van, de a játék már nem férne rá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák