Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    Cerna AX helyzetjelentes.

    Tobb mint 100 csatat letoltam vele miota megvettem. Voltak vele jobb es rosszabb szeriaim. Az atlagsebzes amit produlalok vele az a leggyengebb a jelenleg jatszott tier 8-as heavyjeim kozott, megis eleg volt a 2. gunmarkhoz.

    Nagyon szituaciofuggo tanknak erzem. Ha top vagy mid tier vagyok es tudok dombozni akkor eleg jol hasznalhato bar ha a tier 9-ek megunjak hogy pattognak akkor betoltik a goldot es atlovik a tornyot is gond nelkul.

    Azokon a palyakon ahol nincs lehetoseg dombozasra kicsit elveszve erzem magam. Ez egy tamogato szerepu heavy lenne. A fasza, jo frontpancelos nagy alfas csapattars peakel, felveszi a lovest, majd a kis Cerna is kigurul es probalja trackelni az ellent. Elmeletben. A valosag az, hogy a csatak 90%-aban nekem kell elol lenni mert a jatekosok nagy resze ugy gondolja nem eri meg kockaztatni HP-t es inkabb hatul varja a csodat.

    Tradelni csak ugy van ertelme mas heavyk ellen ha en legalabb 2 lovest le tudok adni (es azok bemennek) kulonben veszitettem 400 hp-t 200hp-ert. Pluszban a tank egyik nagy gyengeje, hogy hason at loszerrekeszt lonek, igy az alapbol 4.7 mp toltesi ido drasztikusan lecsokken.

    Az agyu kulonben fantasztikusan jo. Pontos, 4.7 mp alatt tolt (potkaja + direktiva). Ha olyan a szituacio, hogy elkapsz egy tankot a nyilt mezon es buntetlenul tudod loni akkor az brutalis elmeny. Nagyon keves tank amelyik visszarakja a lancot ha sikerul ugy elkapni.

    A tank masik nagy gyengesege a latotavja, alapbol 380m. En a dpm-et akartam kimaxolni, igy fokozott szellozest tettem ra, de nagyon gondolkodom, hogy lecserelem optikara mert tobbszor volt, hogy a vegjatekban nem tudtam kispottolni az ellenfel medeket es emiatt buktunk.

    Szemelyes velemenyem: ez egy jo tank de nehezen jatszhato es szituacio-fuggo. Kezdo jatekosoknak nem ajanlanam. En egyebkent nem hasznalom jol, ez latszik a gyozelmi aranyomon is. Valoszinu nem illeszkedik annyira az agressziv es turelmetlen jatekstilusomhoz. Ugyanez a helyzet nalam a nagy tesojaval a Super Conqueror-al is, ahol recent 3k+ atlagot hozok vele 52% win rate-el, ami a leggyengebb a tier 10 tankjaim kozott. De nem adom fel, igyekszem megtanulni a hasznalatat.

Új hozzászólás Aktív témák