Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz Stigma.HC #200090 üzenetére

    Pont most néztem én is a küldiket. Látom, ez a tankrewards is elmegy a grindelj minél többet dolog felé. :(((
    Pedig ez pont lehetőséget adna arra, hogy változatos küldetéseket kelljen csinálni. Akár hasonló is lehetne, mint a maratonoknál, hogy lenne a grindelős opció, meg a tudás alapú küldetés, és akinek nincs ideje játszani, de van némi tudása, az próbálkozhat azzal is. De neeem, ezeknek az a lényeg, hogy seggelj a gép előtt. Persze, így aki gyengébb, az is el tudja érni a fődíjat. Viszont akinek napi 8-10 csata fér csak bele, az sem minden nap, az meg így járt. Nehogy véletlenül tudásból is ki lehessen húzni.

    Vegyük az én esetemet. Van 24 napom megcsinálni. Ha T9-10-zel csinálom, és mondjuk minden nap 10 csatából sikerül is abszolválni az első küldetést, akkor az 120 pont naponta. Tehát így minimum 22 nap kell játszanom minimum 10db top10-es csatát, hogy elérjem a 2600 pontot. Ha T8-cal megyek, akkor pedig mind a 24 nap teljesíteni kell. Ez még nem is lehetetlen, de az tuti, hogy nem leszek minden nap minden csatában a top 10-ben, szóval reálisan legyen mondjuk 13 csata naponta. Az már napi másfél, két óra játék, csatahossztól függően, és akkor még csak épphogy megvan a minimum pont, ami kell. Az viszont szinte biztos, hogy ma és holnap kapásból nem érek rá, tehát az eddigi tapasztalataim alapján, reálisan nézve, máris eldőlt, hogy gyakorlatilag nincs esélyem elérni a maximális nyereményt, pedig még csak az első nap van. Arra nagyon ritkán van esély, hogy egy nap 20-30 csatákat lenyomjak, hogy több pontot kapjak. De igazán az az egy-két alkalommal behúzható +10 pont sem ment meg. Arról nem beszélve, hogy lesz közben egy Frontline, amit szintén jó lenne csinálni (igazából sokkal jobb is, mint a tankrewards), és a Frontline csatákért nem szerezhetsz tokent. De ha szerezhetnél is, akkor is csak 10-et kapnál 10 csatáért (ideális esetben), ami Frontline csatákból rohadt sok idő, mert ugye azok nem 6-7 percesek.
    Szóval, ha minden nap indítok egy leszarom csatát a FL mellett, akkor is kiesik 140 pont (7*20), amit más napokon kell(ene) pótolni.
    Ezt így végiggondolva, nem is érdemes próbálkoznom vele, úgysem megyek semmire. Pedig jó lenne bármelyik 6-os tank (85M már megvan, de azt nem adom), ha másnak nem, hát becserélősnek.
    Tudom, most jön az, hogy azok a nyeremények úgysem érnek sokat, és ez igaz is, de csak rám, és azokra, akik már régóta gyűrik a játékot, és sok tankjuk van. Akik még alacsonyabb szinten vannak, és nem tudnak naponta órákat a gép előtt ülni, azoknak ez nem egy egyszerű event a lehetséges nyereményhez képest. Sőt, sokaknak kvázi esélytelen. Pár éve a 85M maraton sokkal egyszerűbb volt ugyanazért a rewardért.

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák