Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz xAttilax #196980 üzenetére

    skill4ltu gyakran dicsekszik vele, hogy eu szerveren az ingame listán ő az első a skorpióval.
    Ami elég vicces figyelembe véve azt, hogy optika és periszkóp kombóval használja, kis javító kis eü csomag és nem a nyers sebzésre megy rá. [1 évvel ezelőtti klip, de nem sokat játszott azóta vele]

    skorpion g-vel akkor játszott sokat amikor behozták a játékba, azzal 3000 felett van még az átlag sebzése annak ellenére, hogy folyamatosan csökken.
    Ruszki szerveren kb másfél éve húzta ki a skorpion g-re a 100%-ot, eu szerveren pedig 8-9 hónappal ezelőtt húzta ki a 3 kiválósági jelet a festés nélküli változatra, ezeken már "csak" 2700 az átlaga. Vagyis jól lemérhető, hogy a mai metában már nem megy annyira neki vele, mint régen.

    Ennek ellenére azért még most is lehet 3k felett átlagolni vele. Példa rá iyouxin aki tavaly húzta ki rá a 100%-ot és 3200 átlag sebzése volt. De neki több 8-as tankkal is 3k felett van az átlaga és nem csak TD-kkel, hanem például progeto, t-44-100, obj703, caernarvon(3500 átlag sebzés nagyon beteg).

    De iyouxin sebzés szempontból az elithez tartozik, eu szerveren talán a legjobb ilyen szempontból, de az biztos, hogy a legjobb 0,1%-ban van. Szóval ami neki átlag az az átlag játékosnak elérhetetlen szint.

Új hozzászólás Aktív témák