Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz ollie #192633 üzenetére

    Azért nem teljesen másolat. Sokkal mozgékonyabb, és jobb a mozgás közbeni pontossága (0,35 vs 0,22). Szerintem aki szereti a normál verziót, az ezt is fogja. A stílus ugyanaz, csak kicsit jobb. Tény, hogy Tier9-ben semmit nem ér kb. Én mondjuk lehet, hogy kicsit kevesebb buffal tettem volna be, és T8 limittel. De ugye a limitet nem támogatja a WG újabban.
    Amúgy compare Hellcats

    A 7 perces átlag pedig teljesen jó átlag. Eszembe jutott, hogy van a külső vinyómon egy rakat replayem idénről (1471db). Ezeknek az átlaga pont 7 perc 4 másodperc. Szóval a 7 perc tök oké. De ezek csak azok a replayek, ahol megvártam a csata végét. Ahol kiléptem halálom után, azokat a replay analyzer nem tudja feldolgozni.
    Szóval, ha valaki a kilövése után azonnal kilép, és nyomja a következőt, akkor ez nyilván csökkent valamennyit az átlagon. A garázsban eltöltött idő viszont értelemszerűen növeli. Tehát összességében jó lehet a 7 perces átlag, vagy inkább még kevesebb is, ha pörgeted a csatákat, és nem szüttyögsz a garázsban.

    (#192634) stork13
    Én majd délután megnézem. Addig is kimentettem a tegnapi pontot érő csatáimról a screenshotokat, ha netán reklamálni kell. 28 pont nem kevés, nem hagynám veszni.

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák