Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz peterson79 #192145 üzenetére

    Én a konkrét esetben egy O-I-t molesztáltam, ami pont azonos tier velem. Mivel rohadt messze voltam, próbáltam láncolni, de a szórás nem engedte, és a 3 találatom lepattant. De ettől függetlenül is, a Jpanther nagyjából egy nagyságrenddel többet tett. Mindegy, hogy kit lőtt ki, egyel csökkentette az ellenséges lövegek számát. Én elszúrtam a helyezkedést, kispotoltak, az általam lőtt O-I meg persze bemákolta első lövésre, és visszalőtt a garázsba. Ha jól emlékszem, én voltam az első halott a csapatban. :) Azért sem értem az egészet. Tudom, hogy Dobi másról beszélt, de az XP rendszert fikázta, amihez az is hozzátartozik, amiről mi is írtunk.
    Rengeteg igazságtalanság van az XP számításban, és biztos, hogy a fele egy egyszerű HA függvényekkel kiküszöbölhető lenne, de mégsem teszik. Szerintem ott is van RNG. :) Lehet, hogy kéne várni még 5mp-et a csata összesítőre, de legalább számolná össze normálisan, kinek mi jár.
    Olyannak még győztes csatában sem adnék XP-t, aki semmit nem tett. Se spot, se találat, még róla sem pattantak, az első lövés megölte. Ha az, aki kilőtte, utána túlélte még fél percig, akkor még a figyelem elterelést sem lehet neki felírni, mint pozitívumot. Az én esetemben pl még én is azt mondtam asszonynak a csata után, hogy ezért XP-t sem érdemelnék. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák