Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz e-newsee #192057 üzenetére

    Bizonyos fizetési módok limitálva vannak. Nem csataszámhoz kötik. Azt nézik mennyire megbízható a vevő, hogy megakadályozzák a visszaéléseket. Ha saját magadnak szoktál vásárolni azon az acc-on és egy ideje rendes vásárló vagy akkor feloldják a gift-es megkötést. Illetve ha jól rémlik saját magadnak sem vásárolhatsz az összes fizetési móddal az elején. Sőt azt is nézi milyen országból vagy. Minél többször vásárolsz náluk annál jobban bővítik a lehetőségeket.

    Más téma:
    Ma rankeden rohamoztam STB-vel mountain pass-on a kempelő ellenfelet, 1 super conq védte a bázist. Mondom 1 vagy 2 lövést bekapok tőle aztán megflenkeljük. Erre 4 lövést kaptam be tőle amiből 3 ammo rack volt. :D
    Csata után ráírtam, hogy adja már oda nekem a replay-t mert kíváncsi vagyok hogy a makkba lőtt nekem 4 lövésből 3 ammo rack-et. Nagy meglepetésemre tök jól lereagálta, szépen elbeszélgettünk csomó mindenről, átküldte a replay-t, még segítséget is kért tőlem, hogy hova és hogyan tudja feltölteni. Nem volt csaló csak mákja volt.
    Végül 2 órán át írogattunk egymásnak a játékról, rankedről és ilyesmiről. A végén sok szerencsét kívántunk egymásnak és elköszöntünk. :)

Új hozzászólás Aktív témák