Új hozzászólás Aktív témák

  • Flash Gordon

    senior tag

    válasz wwenigma #177420 üzenetére

    "Azert lett belinkelve mert egy szép kör. :U Ha nem tetszik ne nézd meg és probléma megoldva. Esetleg ha tudsz jobbat mutatni akkor ne fogd vissza magad.

    Nem tudsz? Akkor ne köpködj mert hater vagy. Allitod hogy nem vagy az? Varom akkor skill4ltu vagy dakillzor esetleg akarmelyik mas streamer szep körének linkelése esetén a köpködésed..."

    Ha már személyeskedsz érvek helyett, akkor tájékoztatlak hogy nem köpködök és nem vagyok hater mert nem a kedved szerint kommentálok valamit. És velvilágosítanálak hogy nem te szarod itt a spanyol viaszt és mondod meg hogy mit nézzek vagy mit mutassak válaszként, ott még nem tartunk, a linkedet meg úgy kommentálom ahogy jól esik, bármennyire is képtelen vagy feldolgozni, hogy van elfogulatlan vélemény is a kis kedvencedről. :DDD
    Egyébként a további személyeskedő hsz eidet meg írogasd privátban, lehet hogy még akár válaszolok is rá a megfelelő módon. :D

    "...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

Új hozzászólás Aktív témák