Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz sequator #164229 üzenetére

    Nekem nagyon hullámzott a teljesítményem és a wr-em is és sokszor a kettő egymástól függetlenül.

    A tegnapi volt messze a legrosszabb napom. Már az első csatákból látszott, hogy a csapataim teljesen vakon vannak. Direkt nem váltottam szervert, mert úgy gondoltam, hogy a csapatomban top sebző küldetést könnyebb lesz megcsinálni vesztes csatákban hülyék között. És egyébként jól is gondoltam, mert a csatáim nagy részében nevetségesen kevés sebzés elég lett volna az első helyhez. Csak hát a pszichológia bekavart. Egyszerűen nem tudtam rávenni az agyam, hogy biztonságosabban játsszam, mentem előre support nélkül és folyton beelőzött valamelyik bot td sebzésben.

    A tegnapi mm-em nem is részletezném tovább, mert nem szeretek sírni. Hogy értelme is legyen a posztomnak, a 430u-ról írnék. Számomra ez a tank eddig hatalmas csalódás. Az biztos, hogy van hova fejlődnöm és elég gyengén játszom vele, de én sokkal többet vártam tőle. Tegnap 28 csatából 8-at nyertem vele pedig azért a hp-mat lesebeztem:

    Amivel elégedetlen vagyok az a páncélja. Én nem tudom más hogy tudja kihasználni, mert engem keresztülhugyoz minden mindenhonnan. A csúcspont az volt amikor tegnap Ruinbergen befutottam középen az utcába és beálltam egy kőrakás mögé tornyozni. Az első 3 lövésből 3x belőttek. Először azt hittem rosszul álltam be, de aztán megnéztem a battlehits mod-dal és tényleg a tornyomat lőtték át sokszor kapásból célzás nélkül.
    Itt a 3 lövés: [kép] [kép] [kép]
    Ha az egyik legkeményebb részét ilyen könnyen átlövik akkor mi értelme ennek a tanknak?! De a torony még a kisebbik probléma a páncélban. A nagyobb probléma az hogy nem tudok vele sidescape-elni. Ha egy kisit beforgatom és mennék ki lőni rögtön kapom a lövést az oldalamba. Kb 30 fokban forgattam be a tankot egy házsaroknál és egy M4A1 Rev 3-ból 3x belőtte az oldalam. De nem csak ez a rev hanem szinte mindenki átlő sidescrape-elve, folyton eltalálják azt a sávot ami lőhető. A 907-nek szerintem sokkal jobb a páncélja. Azzal a rev-nek mind a 3 lövését lazán pattintottam volna.

    Szóval ez a 430u szerintem egyáltalán nem lett túltolva. Ellentétben a 268v4-gyel ami miatt viszont a következő hónaptól nem nagyon fogok 10-es tankkal játszani, mert teljesen felborította a játék egyensúlyát. Tegnap is kb az volt, hogy amelyik oldalon volt 268v4 vagy amelyiken több volt az a csapat nyert. Várom a nerfet rá, mert vicc hogy jobb a páncélja mint a jpe100-nak és gyorsabban száguld mint egy med.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák