Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz zodo #150940 üzenetére

    Izé. Én továbbra is növekvő számokat látok - de biztosan hibbant vagyok. :-)
    Amin te rugózol, annak ez lesz a magyarázata. Egyszerűen ilyen teljesítményből ilyen WR következik. (Természetesen nem kell ezt centire kimérve komolyan venni, de ökölszabálynak jó.) Magyarra lefordítva - ha jobb WR-takarsz, jobban kell játszanod. Ennyi, nem több. Megvan a fejlődés, nem stagnálsz, hanem fejlődsz. De nem olyan gyorsan, hogy ez a fejlődés a lassan változó WR-ben igazán látványos emelkedést hozzon. Majd ha 1800-2000 recentet hozol folyamatosan, meglesz mellé az 55-56%-os WR is (ami kb. ahhoz jellemző), akkor 500 csata alatt már egy-két tizedet is javíthatsz.
    Elmondom neked, hogy az én WR-em az elmúlt 1000+ csatában kevesebb, mint egy tized(!!!) százalékot emelkedett. Egyszerűen a teljesítményem ennyire elég. Ezt el kell fogadni.

    szerk.: wwenigma, ez mind igaz is, és emellett még balanszol az MM (pontosabban a fentiek + a balanszolt MM eredménye a WR). Ezért nincs egy unikumnak sem 70% felett a WR-je, meg a legnagyobb botoknak is megvan a 40%. De attól, hogy picit "simítunk" a számokon, az alapvető irány megmarad.

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák